Barbatii care insala, cele 4 tipologii general valabile

352
barbatii care insala

Femeile care spun ca nu pot sta foarte relaxate in privinta fidelitatii partenerului trebuie sa citeasca acest articol. Bine, nu doar femeile, si partenerii lor pot trage cu ochiul la clasamentul intocmit de cercetatori despre barbatii care insala.

Daca nu ai motive sa te indoiesti de partener, si el nu se afla in topul cu barbatii care insala, esti o fericita. Cel putin aceasta este opinia celor de la nypost.com. Editorii publicatiei sugereaza ca probleme adevarate in acest sens pot avea femeile implicate in relatii cu urmatoarele tipologii de barbati. Acestia sunt predispusi sa insele, asa ca fii atenta pe cine lasi sa intre in viata ta, daca esti singura.

Barbatii care insala – cei inalti

Cei de la AshleyMadison, companie care se ocupa cu intalniri amoroase incepute in spatiul virtual, atrag atentia ca barbatii care se lauda ca au peste 1.80 m in inaltime prezista risc de infidelitate. Studiile au aratat ca acestia sunt de doua ori mai tentati sa se implice in relatii extraconjugale. Barbatii care au in inaltime mai putin de 1.80 m pot rasufla usurati. Asta, desigur, daca nu se regasesc pe cealalte pozitii in clasament.

Fanii muzicii rock

Aparent, gusturile in materie de muzica reprezinta un criteriu demn de luat in calcul cand vine vorba despre fidelitate. Stiai ca 41% din barbatii care nu se declara impatimiti ai monogamiei iubesc stilul de muzica rock? Surprinzator, analizele de specialitate arata ca la polul opus, adica cei mai fideli, sunt fanii muzicii rap. Pe noi ne-au luat prin surprindere aceste statistici.

Angajatii in IT

Barbatii care se ocupa cu tainele computerelor si care se declara tehnici pana in panzele albe sunt in topul aventurierilor sentimentali.

Barbatii care au 29 de ani, 39, 49…

Partenerul tau este foarte aproape sa schimbe prefixul? Din pacate, acesta nu este un motiv de bucurie. Poate fi, sigur, semn de maturitate, dar, la fel de bine, este un indiciu care spune ca este la varsta potrivita sa calce stramb in relatie. Persoanele care se apropie de un nou deceniu de existenta sunt mai predispuse sa-si asume riscul aventurilor extraconjugale.

Oamenii de stiinta au descoperit din studii ca barbatii au in gene tendinta de a insela. Iata explicatia!

Foto: Unsplash

Comentarii