Atributiile sotiei Printului Harry: s-a aflat secretul de la Palatul Kensington

1288
Atributiile sotiei Printului Harry

Meghan Markle va avea un an nou plin de provocari. Desi comunicarea privind atributiile sotiei Printului Harry trebuia facuta de Palatul Kensignton, secretul a fost dezvaluit in mediul online de o alta institutie, chiar cu o zi inainte.

La doar opt luni de cand a devenit membru cu acte in regula in Familia Regala Britanica, nora Printesei Diana a primit si primul vot de incredere oficial. Iti spunem in randurile de mai jos care sunt atributiile sotiei Printului Harry si ce presupun acestea!

Teatrul National, parte din atributiile sotiei Printului Harry

Au fost suficiente dovezi care au aratat ca Meghan Markle a intrat in gratiile Reginei Elisabeta. Suverana i-a oferit primul patronaj fostei actrite din serialul Suits, doar ca anuntul nu a apucat sa fie facut de reprezentantii Casei Regale, ci de institutia de care o sa se ocupe Meghan, arata popsugar.co.uk.

Printre atributiile sotiei Printului Harry se numara incepand din acest an Teatrul National din Londra, domeniu care i se potriveste manusa. Palatul Kensington este cel care a dorit sa faca oficial anuntul, insa secretul a fost dezvaluit de institutia de teatru printr-un mesaj postat pe pagina lor online: „Ducesa de Sussex este noul nostru patron regal“.

Ducesa de Sussex se ocupa de mai multe proiecte

Frumoasa sotie a Printului Harry nu o sa se ocupe doar de Teatrul National din Londra, ci si de alte institutii pentru care Regina Elisabeta a fost patron regal. Printre acestea se numara Association of Commonwealth Universities, Adapostul de Animale „The Mayhew“, dar si cauza Smart Works dedicata celor care sunt in cautarea unui loc de munca, reiese din declaratia facuta public ulterior de Palatul Kensington. Nu a trecut mult timp si Meghan si-a intrat in rolul cedat de Regina Elisabeta.

Ea a fost zilele acestea in vizita la ultima dintre aceste institurii, pentru a afla mai multe si a discuta cu reprezentantii ei.

Acum, ca ai citit despre atributiile sotiei Printului Harry, descopera si noua coafura a Victoriei Beckham.

Foto: Instagram/ Guliver

Comentarii