Asortarea in cuplu. Reguli de stil pentru aparitii de neuitat!

450
Asortarea in cuplu

Vedetele au dat tonul la asortarea in cuplu, asa ca au putut fi observate tot mai multe aparitii la evenimentele mondene. Tinutele coordonate au atras atentia tuturor si astfel tot mai multe cupluri si-au dorit sa primeasca complimente pentru outfiturile asortate.

Daca ideea asortarii in cuplu iti face si tie cu ochiul, atunci trebuie sa cunosti cateva reguli vestimentare care sa va ajute sa straluciti la fiecare eveniment la care mergeti impreuna. Cea mai mare provocare este sa fiti amandoi de acord cu un anumit stil vestimentar, fiindca s-ar putea sa aveti pareri total diferite. Dar daca este important pentru voi sa va asortati tinutele, cu siguranta veti gasi o cale de mijloc atat in ceea ce priveste modelul hainelor, cat si nuantele.

inapoi

1. Asortarea in cuplu se face in functie de stilul vestimentar

View this post on Instagram

Matching 👫

A post shared by Pretty Shining People (@pretty_shining_people) on

Cea mai importanta regula ce tine de asortarea in cuplu o reprezinta alegerea unui stil vestimentar. Daca la un eveniment special este clar ca veti opta amandoi pentru outfituri elegante, altfel stau lucrurile in restul timpului. Spre exemplu, la o simpla iesire cu prietenii in oras, ar fi frumos sa mizati amandoi pe acelasi stil, nu unul sport si altul elegant.

inapoi

Comentarii