Ariana Grande: reactie neasteptata cand a inceput sa vorbeasca despre anxietate

399
Ariana Grande

Zilele trecute, cunoscuta cantareata Ariana Grande a inceput sa planga in timpul unei emisiuni radio atunci cand a inceput sa vorbeasca despre sanatatea psihica. Mai exact, solista a spus ca suntem prea ocupati ca sa ne dam seama cat de important este, de fapt, psihicul nostru.

Declaratiile pe care cantareata in varsta de 25 de ani le-a facut la finalul saptamanii trecute nu au fost primele despre anxietate. De curand, Ariana Grande a mai dezvaluit ca si ea s-a luptat de-a lungul timpului cu aceasta problema, cu atat mai mult dupa explozia care a avut loc la unul dintre concertele sale din 2017.

Starile care i-au afectat sanatatea psihica au ajuns sa-i influenteze si muzica. Ea a recunoscut ca terapia a ajutat-o sa-si vizualizeze mai bine emotiile, fapt ce a facut ca cel mai recent album sa fie diferit de celelalte.

Ariana Grande a izbucnit in lacrimi in timpul unei emisiuni

La finalul saptamanii trecute, Ariana Grande si-a surprins fanii cand a inceput sa planga in timpul unei emisiuni radio, cand a inceput sa vorbeasca despre sanatatea mintala, potrivit Huffingtonpost.com. Cunoscuta cantareata a declarat ca si starea ei psihica a fost afectata de-a lungul timpului, iar printr-o astfel de etapa a trecut chiar si in timpul turneului din 2017.

‼️Heartbreaking Interview: Ariana Grande kämpft mit den Tränen😭😢😪 Bei einem Interview mit dem Radio-Sender Beats 1 Radio, in dem sie mit dem Moderator Ebro Darden unter anderem über ihren neuen Song „Get Well Soon“ sprach, brach die 25-Jährige in Tränen aus. Schon der Name lässt erahnen, worum sich die Zeilen des Songs drehen. Der 22. Mai 2017. Ein Tag, an dem 22 unschuldige Menschen bei einem grausamen Anschlag in Manchester ums Leben kamen. Der Schauplatz des Grauens: ausgerechnet ein Konzert von Ariana Grande… zum ganzen Video 🎥 klickt euch in den ✖️LINK IN BIO✖️ #arianagrande #beats1radio #news #getwellsoon #sweetener #rip #arianagrandeedit #singer #songwriter #love #monday #montag #tears #nyc #mentalhealth #staystrong Credit Beats 1 Radio

A post shared by trèsCLICK (@tresclick) on

„Ceea ce conteaza cu adevarat este sa fim alaturi unul de celalalt si sa ne ajutam cand trecem prin perioade grele, cum sunt cele in care ne luptam cu starile de anxietate. Fiecare dintre noi trece prin etape si etape, de aceea este foarte important sa avem parte de sprijinul celor din jurׅ“, a spus, printre lacrimi, Ariana Grande.

S-a luptat, la randul ei, cu starile de anxietate

Tanara solista a mai recunoscut in cadrul emisiunii ca si ea s-a luptat, la randul ei, cu demonii interiori. „Am scris piesa <<Get Well Soon>> tocmai pentru ca publicul sa primeasca o imbratisare din partea mea prin intermediul muzicii. Sa simta ca sunt persoane bune si ca nu sunt singure. Sanatatea mintala este mai importanta decat credem noi. Cu totii avem multe lucruri de facut, de mers la serviciu, avem copii si punem mai multa presiune pe noi decat credem. Iar toate acestea ne ocupa timpul si nu ne lasa sa realizam ca uneori nu suntem bine psihic“, a mai declarat Ariana Grande.

Cantareata a mai adaugat ca ea s-a hotarat sa nu lase ca frica sa-i dicteze viata in urma exploziei care a avut la concertul sau din luna mai 2017 in Manchester Arena.

Daca ti-a placut articolul despre Ariana Grande, poti sa mai citesti si despre cele mai frecvente greseli la sala de fitness. Uite cum le corectezi!

Foto: Instagram/Guliver

Comentarii