Ariana Grande este Femeia Anului 2018 in topul Billboard

451
Ariana Grande

Cantareata in varsta de 25 de ani a primit din partea reprezentantilor Billboard titlul de „Femeia Anului 2018“. Ariana Grande va fi celebrata in cadrul unui eveniment de gala ce va avea loc la New York.

Dupa ce a fost anuntata ca este atat de apreciata pentru activitatea sa muzicala, Ariana Grande a postat un scurt mesaj pe o retea de socializare, in care si-a exprimat multumirea fata de decizia Billboard, potrivit eonline.com. Trofeul asociat cu aceasta titulatura va fi inmanat artistei pe 6 decembrie.

Ariana Grande este un star in adevaratul sens al cuvantului si nu a facut compromisuri in ceea ce priveste stilul muzical, crede Ross Scarano, vicepresedintele de continut al Billboard. Acesta a mai spus despre cantareata ca este sigura pe convingerile sale si ca a pledat constant pentru statutul si deciziile sale intr-o lume adesea neospitaliera. Mai mult, o considera o femeie tanara foarte curajoasa, care a facut anul acesta, poate, cea mai buna muzica din cariera ei. De aceea, solista merita pe deplin titlul de Femeia Anului 2018.

Ce reactie a avut cantareata Ariana Grande

Intr-o scurta postare in Social Media, cantareata a multumit Billboard si a marturisit ca se simte onorata pentru asemenea distinctie.

Acest mesaj a fost postat imediat dupa ce Apple Music a anuntat ca Ariana ocupa locul I in Top 100 Global Chart, dar si in Top 100 U.S. Chart. Piesa „Thank u, next“ a fost ascultata de 9 milioane de ori in primele 24 de ore de la lansare.

Anul trecut, Femeia Anului a fost desemnata Selena Gomez. In anul 2016 – Madonna, Lady Gaga – in 2015 si Taylor Shift in 2014. La finalul anului, Ariana Grande planuieste sa lanseze un nou album, al cincilea din cariera ei muzicala.

Ariana Grande este Femeia Anului 2018 in muzica, potrivit Billboard. Ramanem la clasamente si te intrebam: stii care este cel mai sexy barbat in viata, desemnat de revista People?

Foto: Instagram

Comentarii