Andra va străluci la Sala Palatului! Află totul despre ținutele pe care le-a pregătit!

533

Andra e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru “Aievea”, spectacolul de la Sala Palatului. Fanii au fost nerăbdători și și-au cumpărat biletele din timp, show-ul fiind deja complet sold-out, în toate cele 3 zile. Deși Andra a încercat să păstreze misterul în ceea ce privește invitații speciali, noi am reușit să obținem informații despre țintele spectaculoase pe care le va purta!

Branduri cunoscute o susțin cu creații originale

Andra are 7 ținute pe care le va purta la Sala Palatului și de aceea ea se va schimba de mai multe ori în timpul showului. Ca și anul trecut, ea a colaborat cu Hilke Muslim pentru conceptul și crearea hainelor pentru spectacol. Pe lângă costumațiile de scenă făcute de Muslim la Atelier Foarte Frumos, Andra va avea și două ținute create special pentru ea de alte două ateliere cu care colaborează des pentru aparițiile ei la TV: Loulou și Styland. Cum vor arăta acestea, rămâne însă de văzut în weekendul viitor când le va îmbrăca pe scenă. Tot pentru Aievea, Andra a comandat 4 perechi de pantofi la Atelier Fablesse. Accesoriile vor fi de asemenea fabuloase, majoritatea bijuteriilor fiind creatii Tria Alfa.

Materiale deosebite pentru un look de impact

Stilista artistei a ales materiale deosebite pentru ținute, cu aplicații care uneori dau greutate, la propriu, nu doar la figurat. Una din rochiile Andrei cântărește 4,5 kg!

De ce sunt importante ținutele

La un show de asemenea anvergură, este esențial ca imaginea artistei să rezoneze cu atmosfera, muzica și scenografia. Costumațiile fac parte din regia spectacolului si susțin întregul concept.

Schimbări în timp record

Provocarea imensă pentru Andra și echipa ei este timpul foarte scurt în care ea trebuie să se transforme total din punct de vedere vestimentar în pauze foarte scurte. Anul trecut, cea mai lungă pauză de schimbare a fost de 40 de secunde, timp în care o echipă de 5 persoane i-a schimbat Andrei machiajul, coafura și, desigur, ținuta.

Andra Iubirea Schimba Tot Sala Palatului Foto Daniel Robert Dinu

Anul trecut, pentru rochia rosie, una din preferatele Andrei, s-au folosit aproape 1000 de margele, ea ajungand sa cantareasca 3,5 kg.

Comentarii