Andra va concerta la Targu-Jiu. Artista pregateste multe surprize publicului

932
Andra va concerta

Cel de-al doilea sfarsit de saptamana din luna octombrie va fi unul cu multa muzica buna pentru locuitorii din Targu-Jiu si nu numai. Andra va concerta vineri in orasul lui Brancusi si pregateste multe surprize muzicale.

2018 este cu siguranta un an cu multe proiecte pentru Andra. Artista va sustine un concert de exceptie in acest final de saptamana in orasul in care se afla operele marelui sculptor Brancusi. Este, de asemenea, ocazia perfecta ca sotia prezentatorului TV sa viziteze rudele sotului sau, Catalin Maruta, care s-a nascut in acest oras, si sa revada locul in care s-a casatorit religios acum 10 ani.

Andra va concerta la Targu-Jiu: solista urca pe scena alaturi de invitati speciali

Nu ti-ai facut inca planuri pentru acest sfarsit de saptamana? Una dintre variantele care implica si muzica de cea mai buna calitate este concertul Andrei de la Targu-Jiu. Evenimentul va avea loc vineri, pe 12 octombrie, in parcarea Carrefour, de pe strada Termocentralei numarul 10.

Andra va concerta incepand cu ora 19.00 si promite multe momente muzicale de exceptie pentru cei care doresc sa vina si sa fredoneze alaturi de ea versurile celor mai iubite melodii. Impreuna de solista, pe scena vor urca si alti invitati, printre care What’s UP, Connect-R si Dan Bittman, pentru ca spectacolul sa fie unul de zile mari. Intrarea la eveniment este libera.

Artista a umplut in acest an de doua ori Sala Palatului din Capitala, la concertul Aievea, din luna februarie, si la spectacolul Traditional, de la finalul lunii septembrie. Cel de-al doilea concert, care s-a desfasurat cu casa inchisa timp de trei zile, a fost numit „cel mai elegant spectacol de muzica populara“ de catre invitatii care au urcat alaturi de solista pe scena.

traditional

Printre acestia s-au numarat Constantin Enceanu, Steliana Sima, Uddi, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Aurora si Sandel Mihai, Nicole Cherry, Lidia Buble, Bodo, Ionut Dolanescu, Irina Loghin, Ionut Fulea, Adrian Daminescu, Veta Biris, toti fiind acompaniati de Orchestra „Fratilor Advahov“.

Acum, ca ai citit despre locul unde Andra va concerta la final de saptamana, descopera mai multe despre echipa Andrei de la Vocea Romaniei: cine sunt primii noua concurenti care se lupta pentru marele trofeu.

Foto: arhiva personala

Comentarii