Shooting de iarna cu Andra si Eva. Dovada ca aschia nu sare departe de trunchi!

22765

De fiecare data cand apare in public, mezina sotilor Maruta atrage toate privirile. De asemenea, ne place sa o vedem alaturi de Andra, mai ales ca cele doua seamana din ce in ce mai bine. Iata cateva imagini recente cu Andra si Eva care ne-au cucerit!

Desi n-are nici patru ani, ii implineste abia la jumatatea lui 2019, Eva are o personalitate bine conturata si imprumuta tot mai mult din trasaturile fizice ale mamei sale. Iubeste sa cante si sa danseze, ii pregateste deseori surprize culinare fratelui ei mai mare, David, si, bineinteles, este mare fan roz, o culoare care, de altfel, o si prinde de minune.

La inceputul acestui an, Andra si Eva s-au bucurat de zapada si au petrecut momente de calitate impreuna. Cu aceasta ocazie, au si facut mai multe imagini adorabile. O parte dintre acestea au aparut deja pe paginile personale de Social Media ale indragitei cantarete, cele doua purtand haine asortate in culoarea rosie, una dintre preferatele artistei.

De asemenea, sotia lui Catalin Maruta ne-a aratat cateva imagini recente cu fiica ei in redactia AndraOnline si am profitat de ocazie pentru a le distribui atat pe site, cat si pe Facebook.

Andra si Eva seamana ca doua picaturi de apa

Stim ca, la fel ca noi, fanii Andrei se bucura sa le vada pe Andra si Eva impreuna si trebuie sa marturisim ca cea mica este de o gingasie aparte, mai ales cand se cuibareste in bratele mamei sale sau se rusineaza. De aceea, profitam de ultimele zile de iarna pentru a va arata o galerie foto cu instantanee in care cele doua sunt imbracate in tinute groase, se bucura de zapada si de cateva zile binemeritate de relaxare:

2. Fetele din familia Maruta sunt sic din cap pana in picioare

Comentarii