Andra si echipa ei de la Vocea Romaniei au colindat un camin de batrani in prag de Sarbatori

519
Andra si echipa ei de la Vocea Romaniei

Inainte de semifinala, Andra si echipa ei de la Vocea Romaniei au mers impreuna la un camin de batrani, sa le cante colinde si sa le mangaie sufletul seniorilor.

Asa cum era de asteptat, cele trei au fost primite cu multa caldura si bucurie. Andra si echipa ei de la Vocea Romaniei au colindat, au dus daruri si multa voie buna pentru oamenii care sunt nevoiti sa petreaca Sarbatorile singuri, departe de familie.

Am aflat de aceasta vizita a Andrei, Madalinei si Renatei de la colegii nostri de la Pro TV, care ne-au pus la dispozitie un video cu aceasta initiativa minunata.

Nu a durat mult si am gasit ocazia sa o intrebam mai multe despre aceasta vizita. Andra ne-a spus ca a citit rezultatele unor studii in care se arata ca peste un million si jumatate de persoane de varsta a treia sunt singure de Sarbatori si se simt inutile. De aceea, un numar mare de varstnici a ajuns sa lupte cu depresia, exact cand ar fi trebuit sa fie inconjurati de rasetele nepotilor si iubirea copiilor.

Cu aceste ganduri, sfasietoare de altfel, si cu dorinta de a le mangaia sufletul cu un colind cantat din inima si cu daruri, Andra, Madalina si Renate au mers la un camin de batrani sa le aline suferinta.

Andra si echipa ei de la Vocea Romaniei au daruit si au fost rasplatite cu multa bunatate

Odata ajunse la camin, Andra si fetele, cu lazi de portocale si cozonaci, au umplut incaperea cu emotie pura si buna, care crestea cu fiecare cuvant rostit din colind: “Deschide usa crestine/Ca venim din nou la tine, La multi ani, multi ani cu bine”. Primirea fetelor a fost cum nu se poate de calda, iar in ochii gazdelor licarea un strop de fericire.

Renate Grad a spus ca a hotarat impreuna cu Andra: “sa aducem bucurie unor suflete care vor fi singure de Sarbatori si cred ca nici nu se putea mai bine de atat, pentru ca asta o caracterizeaza pe ea – bunatate, daruire, generozitate”.

Andra ne-a spus ca s-a intristat foarte tare cand a citit statisticile, conform carora peste un milion si jumatate de batrani se simt singuri si inutili. “Asta m-a ambitionat sa vin, sa ii colind si sa le aduc putin din spiritul Craciunului”, ne-a marturisit artista.

Dupa ce Renate si Madalina au cantat din suflet, gazdele celor trei tinere cantarete au recunoscut ca darurile, mangaierea si prezenta lor le-a adus multa bucurie in suflete. “Doamne, cata bucurie este la noi in camin, c-a venit doamna Andra sa ne mangaie cu suflet bun”, a fost una dintre replici, venita din partea unei doamne aflate la a doua tinerete.

Madalina lupta in finala pentru marele trofeu

Inainte de semifinala Vocii Romaniei, Madalina a declarat ca vizita la caminul de batrani a facut-o sa isi aduca aminte de vremea cand canta si ea colinde, cand era mica. “Mi-am amintit de copilaria mea frumoasa. M-am emotionat, pentru ca a fost un moment frumos si ne-am bucurat sa putem da din bucuria noastra si noi”, a spus Madalina, vizibil marcata de intalnirea cu o mica parte din generatia a treia. “Ne-am incarcat cu emotie si cu mult pozitivism si o sa dam tot ce e mai bun in semifinala”, a mai declarat Madalina si s-a tinut de promisiune. Publicul a simtit emotia pozitiva transmisa si a apreciat talentul sau vocal, astfel ca a ajuns in finala. Daca iti place Madalina si vrei ca trofeul Vocea Romaniei sa ajunga in echipa Andrei, voteaz-o vineri, 14 decembrie, in finala Vocea Romaniei!

Te mai poate interesa si ce a declarat Tudor despre Andra!

Foto si video: Instagram/arhiva personala/Pro TV

Comentarii