Emotionant: Andra si Catalin implinesc 10 ani de cand s-au casatorit civil

21970
Andra si Catalin

10 august este o zi cu mare incarcatura emotionala pentru Andra si Catalin Maruta. In urma cu fix 10 ani, rosteau cuvantul „DA!” in fata ofiterului de stare civila. Fericiti, emotionati si cu cele mai bune ganduri pentru viitorul lor, si-au iscalit numele pe certificatul de casatorie si si-au jurat credinta la bine si la greu.

Andra si Catalin formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, dar si unul dintre cele mai apreciate de fanii de toate varstele. Indragita artista si carismaticul moderator TV au dovedit de-a lungul anilor ca nicio piedica nu poate sta in calea fericirii lor. Intr-un deceniu de casnicie, viata le-a fost incercata, dar ei au demonstrat ca sunt o echipa unita, care poate gasi resurse sa se reinventeze, sa devina cea mai buna varianta a ei.

Iubirea pe care o nutresc unul pentru celalalt nu a intarziat sa dea roade. Andra si Catalin au devenit cea mai buna mama si cel mai bun tata pentru David (7 ani) si pentru Eva (3 ani), cei doi copii care le reamintesc zi de zi cat sunt de fericiti.

inapoi

1. Cererea in casatorie a fost o surpriza nu doar pentru Andra…

Catalin si-a dorit ca cererea in casatorie sa fie una speciala, care sa ramana in amintirea multor apropiati. Inconjurati de foarte multi prieteni, la Campia Turzii, unde este familia Andrei, Catalin a rostit cuvintele magice, “conform regulilor clasice”, isi aminteste cantareata. Nu ne ramane decat sa ni-l imaginam pe Catalin in genunchi, in fata Andrei si in prezenta tuturor apropiatilor. „N-au lipsit nici glumele, evident! Din partea amicilor nostri insurati deja, din partea celor care se cred burlaci pe viata… insa a fost un moment special, pe care il pastrez cu drag in inima”, a dezvaluit artista cu doar o luna inainte de nunta.

inapoi

Comentarii