Andra si Catalin Maruta au ajutat la strangerea de fonduri pentru Vladut. Si tu poti dona!

725
Andra si Catalin

Chiar daca au un program incarcat, multi dintre artistii de la noi si-au facut timp si au fost prezenti marti seara la evenimentul caritabil „Impreuna pentru Vladut“, ce a avut loc in Capitala. Au raspuns pozitiv invitatiei inca din primele clipe si Andra si Catalin Maruta. Cei doi au ajutat foarte mult la strangerea de fonduri necesare pentru tratamentul lui Vladut.

Pe langa Andra si Catalin, mai multe vedete l-au sustinut pe Vladut, baiatul de 6 ani care a fost diagnosticat cu neuroblastom grad IV cu metastaze osoase, in cadrul acestui eveniment caritabil.

Au fost prezenti la eveniment si Monica Anghel, Nico, Aurelian Temisan, What’s UP, Adda, Ilinca, Nicole Cherry, Ligia, Edward Sanda, Nicoleta Nuca si Mark Stam.

Andra si Catalin Maruta, sprijin pentru Vladut si familia sa

Sunt parinti, sustin de fiecare data ca familia este cea mai importanta si se implica ori de cate ori au ocazia pentru a da o mana de ajutor celor greu incercati. Asa au facut si de aceasta data Andra si Catalin Maruta, care s-au alaturat campaniei de strangere de fonduri pentru Vladut.

Catalin, alaturi de tatal baiatului

Prezentatorul TV a fost gazda evenimentului ce a avut loc in Face Club din Capitala, a mentinut o atmosfera pozitiva si a sustinut activ licitarea obiectelor donate de sportivi si de alte persoane importante pentru a ajuta la strangerea unei sume cat mai mare de bani necesare pentru tratament.

Grig Chiroiu, din „Trasnitii“, a licitat tricoul semnat de handbalista Cristina Neagu

Catalin Maruta i-a incurajat pe cei prezenti la concertul caritabil sa se implice cat mai mult pentru a-l sustine pe Vladut Circiu si pe familia sa, indiferent ca aleg sa doneze prin sms sau in conturile special deschise. Mai mult, el i-a indemnat si pe artistii prezenti sa transmita mai departe mesajul pe conturile lor de pe retelele de socializare, totul pentru a aduce din nou zambetul pe chipul lui Vladut.

Creatorul Alexandru Ciucu a pus la bataie un costum barbatesc si doua camasi

Andra a cantat si a luat parte activ la licitatie

Pe scena la evenimentul caritabil a urcat si indragita solista. Ea a cantat pentru ca cei prezenti la eveniment sa fie generosi si sa-l ajute pe Vladut. La randul ei, Andra a luat parte la licitatie. Prin intermediul sotului sau, Catalin Maruta, Andra a licitat in mai multe randuri pentru o ie veche de 50 de ani.

De asemenea, solista le-a mai cerut celor prezenti la eveniment sa transmita gandurile lor pozitive lui Vladut si familiei sale. „Iubirea ne-a adus aici pe toti in aceasta seara. Iubirea fata de muzica si fata de noi, de semenii nostri. Ne apropiem unii de altii, mai ales acum cand Vladut are nevoie de noi. Energia buna se transmite si trebuie sa-i spunem lui Vladut ca inevitabil va fi bine“, a spus Andra in timp ce era pe scena.

Vladut Circiu are nevoie cat mai repede de operatii si tratament in strainatate, costurile estimate ridicandu-se la cel putin 500.000 de dolari. Urmeaza un an in care el va face sedinte de chimioterapie, urmate de operatie, apoi radiologie, transplant de celule stem si imunoterapie. Tratamentul este costisitor, imposibil de acoperit de familie, si trebuie dus pana la capat ca sa aiba sanse de reusita.

Nu ai reusit sa ajungi la evenimentul caritabil „Impreuna pentru Vladut“? Afla mai multe despre povestea lui pe pagina online https://www.facebook.com/groups/impreunapentruvladut/. Poti sa-l ajuti pe Vladut donand in conturile de mai jos, deschise pe numele mamei:

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

SWIFT code: BACXROBU

microsite: vladut.m.ro

online fundraising: https://gogetfunding.com/vladut

Descopera mai multe despre evenimentele inceputului de an: unde va concerta Andra in februarie.

Foto: Instagram/ Facebook/ Costin Dragomir

Comentarii