Eveniment caritabil maine seara in Bucuresti: Andra si Catalin ajuta un copil care lupta cu o boala crunta

2618
andra si catalin

Am auzit prima data de cazul lui Vladut anul trecut, in luna decembrie, si m-a intristat tare. Mama lui mi-a fost colega pe vremea cand lucram la Adevarul si este un om deosebit, care are nevoie de sprijinul nostru si care face tot posibilul pentru a-si salva copilul. Andra si Catalin au raspuns imediat strigatului ei de ajutor si vor participa la concertul de maine seara, marti, 29 ianuarie, la Face Club Bucharest, incepand cu ora 19:30, pentru a sustine aceasta cauza. Si tu le poti urma exemplul si poti face o fapta buna care poate salva o viata!

La doar 6 ani, Vladut a fost diagnosticat cu Neuroblastom grad IV cu metastaze osoase. El are nevoie urgent de operatii si tratament in strainatate, costurile estimate in aceasta etapa ridicandu-se la cel putin 500.000 de dolari. Urmeaza un an presarat cu sedinte de chimioterapie, urmate de operatie, apoi radiologie, transplant de celule stem si imunoterapie. Tratamentul este costisitor, imposibil de acoperit de familie, si trebuie dus pana la capat ca sa aiba sanse de reusita.

Andra si Catalin, la randul lor parinti, stiu ca nu e nimic mai dureros pe lume decat sa iti vezi copilul bolnav si sa te simti neputincios. De aceea, ei vor fi prezenti la concertul caritabil “Impreuna pentru Vladut”.

Andra si Catalin ii sunt alaturi lui Vladut. Si tu poti da o mana de ajutor!

Catalin va fi gazda evenimentului, iar Andra va canta pentru ca cei prezenti sa fie generosi si sa ii fie alaturi acestui copil greu incercat de soarta. Accesul la concert se face pe baza unei donatii minime de 60 de lei, reprezentand taxa de acces si posibilitatea de a licita obiectele de mai jos. Vor urca pe scena si alti artisti indragiti de la noi, precum Monica Anghel, Nico, Aurelian Temisan, What’s UP, Adda, Ilinca, Nicole Cherry, Ligia, Edward Sanda, Nicoleta Nuca, Mark Stam.

In cadrul concertului, va avea loc si o licitatie cu urmatoarele obiecte:
· trening din colectia ’86 Duckadam;
· tricou semnat de Nationala de Rugby Romania;
· set ceai Wagner Arte;
· costum barbatesc Alexandru Ciucu;
· tricou semnat Cristina Neagu;
· sejur pentru doua persoane in Delta Dunarii;
· tablou pictat de Marian Ionescu;
· bijuterie TEILOR;
· nai semnat Gheorghe Zamfir;
· manusi Titi Aur;
· minge semnata Federatia Romana de Fotbal;
· racheta de tenis semnata Simona Halep;
· icoana pictata manual Sfantul Stefan.

Cei care nu pot ajunge la eveniment pot afla mai multe despre povestea lui Vladut si pot dona pe https://www.facebook.com/groups/impreunapentruvladut/.

Vlăduţ este un mic curajos care la doar 6 ani a fost diagnosticat cu Neuroblastom grad IV cu metastaze osoase și pentru care viața costă cel puțin 500.000 dolari, o sumă imposibil de acoperit de familie. Așa că Vlăduț are nevoie de mine, de tine, de noi toți pentru o șansă la viață! Te aşteptăm pe 29 ianuarie la concertul caritabil “Împreună pentru Vlăduţ” la Face Club Bucharest, începând cu ora 19:30. Gazda dumneavoastră va fi Catalin Maruta.Vor urca pe scenă artişti precum Monica Anghel, Nico, Aurelian Temisan, What s Up, ADDA, Ilinca, Nicole Cherry, Ligia, Edward Sanda, Nicoleta Nuca, Mark Stam. Accesul la concert se face pe baza unei donaţii minime de 60 RON, reprezentând taxa de acces şi posibilitatea de a licita obiectele de mai jos:· Trening din colecţia ’86 Helmut Duckadam· Tricou semnat de Naţionala de Rugby România· Set ceai Wagner Arte Frumoase si Povesti· Costum bărbătesc Alexandru Ciucu· Tricou semnat Cristina Neagu· Sejur pentru două persoane în Delta Dunării· Tablou pictat de Marian Ionescu, Directia 5· Bijuterie TeilorParticiparea la acest eveniment se face pe baza confirmării la Roxana Iosif: roxana.iosif@adevarulholding.ro / 0727.836.822

Publicată de Impreuna pentru Vladut pe Vineri, 25 ianuarie 2019

Foto si video: arhiva personala/Facebook

Comentarii