Andra revine pe scena Festivalului Cerbul de Aur cu un recital de exceptie

9189
Andra revine pe scena festivalului Cerbul de Aur

La 50 de ani de la prima editia a evenimentului, muzica de calitate o sa rasune din nou in orasul de la poalele Tampei. In acest an, Andra revine pe scena festivalului Cerbul de Aur si pregateste numeroase surprize publicului.

Finalul lunii august (29 august- 2 septembrie) inseamna voci si recitaluri de exceptie pe scena marelui Festival Cerbul de Aur. Mult asteptatul eveniment muzical va fi prezentat in acest an de indragita vedeta TV Iulia Vantur si de actorul italian Gabriel Garko.

Vor incanta publicul cu muzica lor artisti din 15 tari, dar si numerosi solisti internationali, printre care Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira si Edvin Marton. Nu putini sunt si cantaretii romani care vor face atmosfera, drept dovada ca si Andra revine pe scena festivalului Cerbul de Aur cu un recital de exceptie.

Andra revine pe scena festivalului Cerbul de Aur

Editia din acest an a festivalului aduce nume mari pe scena cunoscutului eveniment. Printre ele se numara Delia, Horia Brenciu&HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans și celebrul saxofonist Flavius Teodosiu. Si Andra revine pe scena festivalului Cerbul de Aur, asta dupa ce in 2005 a castigat locul II in cadrul concursului, cu melodia „Ramai cu mine“. Mai exact, solista va sustine un recital pe 29 august, in prima seara a indragitului eveniment muzical.

Patru piese ale Andrei, interpretate de concurenti

Piesele Andrei pot fi ascultate si in interpretarea concurentilor din cele 15 tari. Iar asta deoarece juriul de specialitate a ales 40 de piese romanesti printre care se gasesc si patru ale Andrei (Ramai cu mine, Iubirea schimba tot, Niciodata sa nu spui niciodata si Dragostea ramane). Andra revine pe scena festivalului Cerbul de Aur dupa 13 ani si promite sa cante si sa incante publicul prezent, dar si pe cel din fata ecranelor TV. Biletele pentru festivalul muzical international se pot procura de aici.

Daca ti-a placut articolul despre Andra si revenirea ei pe scena festivalului Cerbul de Aur, poti sa mai citesti si materialul despre Dana Rogoz care a ajuns de urgenta la spital si are picioarul in ghips. Iata ce a patit!

Foto: Facebook

Comentarii