Andra duce spectacolul Traditional la Londra in luna martie

2656
Andra duce spectacolul Traditional al Londra, in data de 17 martie 2019

Nici nu s-a incheiat anul 2018 si am inceput sa aflam vestile bune ale lui 2019. Una dintre ele este ca Andra duce spectacolul Traditional peste hotare!

Pentru romanii stabiliti in Marea Britanie si nu numai ei, pentru toti fanii artistei din Regat, Andra duce spectacolul Traditional la Londra.

Celebra sala de concerte, Arena O2, din Londra, unde marii artisti ai lumii au concertat, inclusiv Michael Jackson, o asteapta pe Andra sa faca show.

Andra duce spectacolul Traditional mai aproape de romanii din Diaspora

Pe 17 martie are loc spectacolul-eveniment, incepand cu ora 18:30, ora locala. Fiind destul de strans termenul, este indicat sa iti procuri bilet la concert si de avion din vreme.

La sfarsitul lunii septembrie, la Sala Palatului, Andra a fost indelung aplaudata in toate cele trei zile de spectacol. Concertul Traditional cuprinde piese din toate regiunile tarii, doine, sarbe, hore, toate interpretate exceptional. I s-au alaturat artisti consacrati in acest spectacol, iar atmosfera a fost una inedita. Constantin Enceanu, Steliana Sima, Uddi, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Aurora si Sandel Mihai, Nicole Cherry, Lidia Buble, Bodo, Ionut Dolanescu, Irina Loghin, Ionut Fulea, Adrian Daminescu, Veta Biris au cantat cu Andra, si toti au fost acompaniati de Orchestra „Fratilor Advahov“, care este formata din nu mai putin de 40 de membri.

Concertul Traditional care se va desfasura la Londra va fi orchestrat tot de Fratii Advahov, iar invitatii vor fi pe masura asteptarilor. Va vom anunta pe parcurs care sunt artistii-surpriza, care vor face parte din acest proiect frumos, pur romanesc, Traditional.

View this post on Instagram

#Londra #Arena02 🤩💕 #DafBama2018Andra

A post shared by Alina | 22.08.17👼 (@andra.power) on

Andra a mai concertat la Londra, in luna iunie a acestui an, chiar in sala Indigo, cand era in turneu cu show-ul Aievea. Artista a fost primita acolo cu multa dragoste si dor de romanii care locuiesc in Marea Britanie.

Daca ti-a placut aceasta veste, te invitam sa citesti si interviul Andra si Catalin Maruta: cum le-a fost anul 2018 si ce rezolutii au pentru 2019.

Foto: arhiva personala

Comentarii