Andra: De Paste, abia astept sa urmaresc alaturi de cei dragi filmul concertului “Iubirea Schimba Tot”

7

Andra va sarbatori Pastele acasa, in sanul familiei. Aici, artista se va putea bucura in voie de Eva si David, de familie si se va relaxa din plin dupa o perioada destul de agitata. Mai mult, minivacanta ii va da posibilitatea sa urmareasca, duminica, in prima zi de Paste, incepand cu 13:30, la Pro TV, intregul film al show-ului fenomen „Iubirea Schimba Tot” sustinut in fata a mii de fani, in februarie, la Sala Palatului.

„De Paste, abia astept sa urmaresc alaturi de cei dragi filmul concertului “Iubirea Schimba Tot”! E cadoul meu de Paste pentru toti. Mama si tatal meu sunt tare emotionati cand ma urmaresc la tv si nu se plictisesc niciodata sa-mi asculte muzica. Cred ca vor fi foarte impresionati de momentele din culise. Filmarile sunt superbe si transmit multa emotie. Ma bucur ca pot face acest cadou intr-o zi atat de frumoasa si luminata cu dragoste si bucurie, cum este Pastele. „

Filmul Andrei ii va suprinde pe fani cu imagini in premiera si informatii inedite din culise. De asemenea, ei vor mai putea  vedea ce marturisiri emotionante fac cei din staff-ul artistei si ce spun What’s Up, Smiley, Pepe, Monica Anghel si Cabron legat de show-ul de senzatie “Iubirea Schimba Tot”.

#IubireaSchimbaTot #AndraSchimbaTot #SalaPalatului

Comentarii