Andra: De Paste, abia astept sa urmaresc alaturi de cei dragi filmul concertului “Iubirea Schimba Tot”

35

Andra va sarbatori Pastele acasa, in sanul familiei. Aici, artista se va putea bucura in voie de Eva si David, de familie si se va relaxa din plin dupa o perioada destul de agitata. Mai mult, minivacanta ii va da posibilitatea sa urmareasca, duminica, in prima zi de Paste, incepand cu 13:30, la Pro TV, intregul film al show-ului fenomen „Iubirea Schimba Tot” sustinut in fata a mii de fani, in februarie, la Sala Palatului.

„De Paste, abia astept sa urmaresc alaturi de cei dragi filmul concertului “Iubirea Schimba Tot”! E cadoul meu de Paste pentru toti. Mama si tatal meu sunt tare emotionati cand ma urmaresc la tv si nu se plictisesc niciodata sa-mi asculte muzica. Cred ca vor fi foarte impresionati de momentele din culise. Filmarile sunt superbe si transmit multa emotie. Ma bucur ca pot face acest cadou intr-o zi atat de frumoasa si luminata cu dragoste si bucurie, cum este Pastele. „

Filmul Andrei ii va suprinde pe fani cu imagini in premiera si informatii inedite din culise. De asemenea, ei vor mai putea  vedea ce marturisiri emotionante fac cei din staff-ul artistei si ce spun What’s Up, Smiley, Pepe, Monica Anghel si Cabron legat de show-ul de senzatie “Iubirea Schimba Tot”.

#IubireaSchimbaTot #AndraSchimbaTot #SalaPalatului

Comentarii