Cum arata tinutele ce vor fi purtate de Andra in noul sezon „Romanii au talent“

5364

Am asteptat cu sufletul la gura inceperea celui mai nou sezon Romanii au talent. Pentru ca ne arata oameni care isi depasesc limitele, care au calitati nebanuite, care ne demonstreaza ca imposibilul devine posibil. De asemenea, trebuie sa recunoastem, de abia asteptam sa descoperim cele trei tinute pe care Andra le va purta maine seara in emisiune si sa o vedem in rolul de jurat.

In repetate randuri, cantareata a declarat ca are o slabiciune pentru acest show, numindu-l chiar „emisiunea sufletului meu“. Se simte ca acasa pe platourile de filmare, alaturi de toata echipa, si a invatat foarte multe de-a lungul timpului.

Tinutele purtate de Andra in acest sezon au o simbolistica aparte

Si totusi, dupa mai multe sezoane la aceasta emisiune, artista reuseste sa ne impresioneze cu aparitii stylish, cool, elegante, trecand foarte usor prin diverse transformari stilistice. Cum reuseste? Ei bine, este un artist, iar asta o face ca mereu sa simta nevoia sa se reinventeze, sa transmita mesaje de suflet nu numai prin piesele, ci si cu outfiturile ei. Pentru sezonul #9suprem, cele trei tinute pe care Andra le-a ales poarta un mesaj si arata evolutia artistei atat in acest show, cat si in cariera si viata ei personala.

2. O tinuta inspirata din stilul eclectic

Punctul central al tinutei este coronita de pe cap, dar si bijuteriile intregesc outfitul si ii confera un plus de glam.

Comentarii