Amenajarea unui living cu semineu. 6 idei care vor da stil casei tale

434
Amenajarea unui living cu semineu

Amenajarea unui living cu semineu se va dovedi o idee fantastica pentru casa ta, cu atat mai mult daca ai spatiul necesar pentru montarea accesoriului. In functie de materialul din care este realizat semineul – marmura, caramida, piatra – il poti integra in diferite stiluri de amenajare.

Desi semineul a fost privit pana acum mai mult ca un element caracteristic stilurilor vechi de amenajare a casei, vei vedea ca se integreaza de minune si intr-o locuinta cu aer modern. Te invit sa urmaresti in galeria de mai jos cateva idei pentru amenjarea unui living cu semineu. Te vei putea inspira atat in ceea ce priveste locul unde va fi amplasat semineul, cat si in privinta decorului.

inapoi

1. Amenajarea unui living cu semineu in stil minimalist

Iti doresti sa ai un living modern, dar simplu? Atunci stilul minimalist va fi muza perfecta pentru tine. Transforma acest spatiu al casei intr-unul extrem de relaxant, unde iti vei putea incarca de fiecare data bateriile. Alege tonuri neutre si lasa semineul sa ocupe locul principal. Pentru a alunga monotonia, mizeaza pe un tablou cu jocuri cromatice ori pe o decoratiune mai interesanta.

inapoi

Comentarii