Amenajarea unui dormitor foarte mic. 5 trucuri practice de care (poate) nu stiai

129
Amenajarea unui dormitor foarte mic

Amenajarea unui dormitor foarte mic se poate dovedi un obstacol mare daca nu cunosti cateva trucuri utile. In loc ca acest spatiu sa fie unul relaxant, potrivit pentru incarcarea bateriilor dupa o zi istovitoare, se poate transforma intr-un loc aglomerat si obositor.

Din fericire, exista cateva trucuri istete la care poti sa apelezi ca sa obtii mai mult spatiu. Nu numai ca vei castiga mai mult loc in camera, dar te vei bucura si de un spatiu mai chic in care vei adora sa iti petreci timpul liber. Pune in practica ideile prezentate in galeria de mai jos si te vei convinge ca nu este deloc greu sa te ocupi de amenajarea unui dormitor foarte mic.

Amenajarea unui dormitor foarte mic: sfaturi practice de design

De amenajarile interioare nu se pot ocupa doar specialistii in domeniu, ci oricine care isi doreste sa invete cateva trucuri istete. Iti vom oferi mai jos cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii un dormitor mai incapator, mai confortabil si mai chic.

inapoi

1. Foloseste-te de pereti cand ai un dormitor mic

In amenajarea unui dormitor foarte mic trebuie sa optimizezi fiecare spatiu liber pe care il ai. Din pacate, putine persoane vad potentialul pe care il au peretii camerei. Acestia sunt adevarate spatii de depozitare, asa ca merita toata atentia ta. Cateva rafturi suspendate se vor dovedi extrem de utile intr-un spatiu aglomerat.

inapoi

Comentarii