Cum se pot distra fanii Andrei inainte de inceperea spectacolului Aievea: detalii din culise

885
Aievea

Andra se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru spectacolul Aievea, care va avea loc sambata seara, incepand cu ora 19:30, la Sala Polivalenta sau Sala Sporturilor, din Craiova. Totul a fost organizat ca la carte, asa ca de la eveniment nu o sa lipseasca lucrurile cu care indragita artista ne-a obisnuit pana acum: muzica buna, voci talentate, coregrafie de exceptie, tinute stylish, dar si clipe care sa aduca fericire pe chipul celor care o sa o insoteasca pe vedeta in aceasta calatorie muzicala.

„Aievea a insemnat exprimarea a tot ce este muzica pentru mine: voce, dans, emotie, bucurie, adrenalina. Cu fiecare astfel de concert ma simt ca un sportiv care participa la o competitie cu scopul principal de a-si intrece propriile forte, recorduri“, a marturisit ea.

Spectacole pline de emotie sustinute de cantareata au ajuns atat in Bucuresti, cat si in tara. De asemenea, Andra a sustinut concertul Aievea si peste hotare, unde a fost asteptata cu sufletul la gura de cei care ii asculta piesele si care pastreaza in suflet dorul de acasa.

Aievea este un spectacol in care emotia este la ea acasa

Redactia AndraOnline a obtinut in exclusivitate cateva informatii privind decorul de la Sala Polivalenta din Craiova, unde va avea loc Aievea in acest weekend. Pentru oaspetii Andrei, organizatorii evenimentului au pregatit la intrare un loc special amenajat in care acestia sa se debaraseze de griji, frustrari, temeri si sa intre treptat intr-o alta lume, una in care bucuria este cum altfel decat… Aievea.

Un spatiu destinat bucuriei ce poarta semnatura magazinului online Party Store

Invitatii Andrei vor avea parte de entertainment chiar inainte de inceperea spectacolului. Mai exact, cei de la Party Store, magazin online de confetti, pudra colorata si echipamente pentru efecte speciale, s-au asigurat ca nimeni nu o sa intre la concert fara sa zambeasca. Ei au pregatit un asa numit colt al bucuriei, Very Important Party Zone, cu confetti, o cabina foto, baloane si multe cadouri pentru cei care o sa aiba chef de distractie: peste 1.000 de cupoane cu 30 % reducere la prima comanda facuta pe Partystore.eu vor fi oferite celor prezenti. Restul surprizelor te invitam sa le descoperi la Craiova.

Daca vrei sa descoperi mai multe despre spectacolul Aievea, citeste si acest articol: Andra va face un show AIEVEA la Craiova in acest weekend. Afla numele ultimului invitat celebru de la spectacol!

Foto: PR

Comentarii