Ce surpriza i-a facut Andra unei copil din public la show-ul Aievea de la Craiova

1993
Aievea de la Craiova

Langa scena de la spectacolul Aievea, care a avut loc in acest weekend, s-au adunat foarte multi copii. Acestia s-au jucat, au cantat si au dansat pe piesele Andrei. Printre acestia s-au aflat si cativa sarbatoriti, pentru care cantareata a pregatit un moment special. Iata ce fetita simpatica a primit urari speciale la concertul Aievea de la Craiova. 

Concertul Aievea de la Craiova a reprezentat nu doar un spectacol de exceptie special gandit pentru craioveni, ci si ultimul din turneul Aievea. Asa cum obisnuieste indragita solista, ea a intrerupt programul pentru a aduce bucurie pe chipul unei fetite din public.

Andra a dedicat doua momente muzicale unei fetite din public

Momentele pe care artista le-a pregatit pentru concertul Aievea de la Craiova au fost unele pline de incarcatura emotionala si apreciate de cei care i-au fost alaturi sambata seara, la Sala Polivalenta. De mai multe ori in timpul show-ului, intre melodii, solista a primit din partea celor din public buchete de flori, dar si cadouri. Un astfel de dar a venit si din partea unei fete din public, pe nume Ecaterina. Ea i-a marturisit Andrei ca este ziua ei de nastere.

Artista a invitat-o alaturi de ea pe scena, a imbratisat-o si i-a cantat impreuna cu cei din sala „La multi ani!“. Urarea muzicala nu a fost facuta doar fetei de pe scena, ci si celorlalti craioveni care isi sarbatoreau ziua de nastere. Mai mult, Andra i-a mai dedicat si un cantec indragit de copiii de varsta Ecaterinei, anume „Am o casuta mica“.

Show-ul Aievea de la Craiova a fost unul emotionant

Invitatii speciali, surprizele muzicale, coregrafia fara de cusur au fost doar cateva dintre ingredientele show-ului de succes. Spectacolul care a durat mai bine de doua ore si jumatate a fost unul in care solista a presarat melodii din toate genurile muzicale. Unul dintre momentele apreciate indelung de publicul craiovean a fost si cel de muzica populara. Indragita solista i-a invitat pe cei prezenti sa danseze alaturi de ea, sa se bucure de piesele cunoscute si sa uite pret de cateva ore de grijile cotidiene.

Acum, ca ai citit despre surpriza pe care Andra a facut-o unei fete pe scena la concertul Aievea de la Craiova, descopera si care sunt cele mai frumoase imagini de la acest spectacol.

Foto: Costin Dragomir/ Dacian Foldi/ The Storyalist

Comentarii