5 accesorii de iarna care transforma o tinuta banala intr-una fabuloasa

220
accesorii de iarna

Cu siguranta iti este deja dor de farmecul tinutelor de vara, dar nu ar trebui sa cazi in melancolie, ci sa te gandesti in ce accesorii de iarna merita sa investesti in acest sezon. Tendintele perioadei nu dezamagesc deloc, asa ca vei avea de unde sa alegi modele care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

Am facut cercetari fashion si putem sa iti spunem, cu mana pe inima, ca exista cateva piese care au puterea de a-ti transforma un outfit care trece neobservat intr-unul fabulos. Descopera-le in galeria prezentata mai jos si pregateste-te sa faci ravagii cu noile tale accesorii de iarna.

Accesorii de iarna care fac minuni in orice garderoba

Nu trebuie sa iti schimbi intreaga garderoba pentru a obtine outfituri mai interesante, ci doar sa investesti in accesoriile potrivite. Detaliile chiar fac diferenta si te vei convinge de acest lucru dupa ce iti vei alege un accesoriu care sa se integreze cu succes in tinutele tale vestimentare. Iata spre ce piese ar trebui sa iti indrepti atentia in acest sezon rece!

inapoi

1. Basca rosie

O basca rosie se va dovedi a fi piesa de care ai nevoie pentru a scoate din anonimat tinutele de care nu esti atat de mandra. Va fi condimentul care face diferenta! Niciun alt accesoriu nu poate sa egaleze aerul acestei piese cu specific frantuzesc. Il poti introduce in tinute casual, smart-casul, feminine si chiar de inspiratie rock. Cu cat faci mai multe combinatii, cu atat iti vei dezvolta mai mult imaginatia vestimentara.

Basca rosie merita din plin sa detina titlul de vedeta a outfitului, asa ca ar trebui sa o porti cu haine in tonuri neutre.

Basca rosie, Meli Melo – 69.99 Lei
inapoi

Comentarii