Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei. Echipa lui Smiley a pus mana pe trofeu

979
a castigat Vocea Romaniei

Momente muzicale de exceptie si clipe ce i-au tinut cu sufletul la gura pe cei din public si pe cei de acasa. Asa poate sa fie descrisa pe scurt finala show-ului muzical. Dintre cei patru concurenti, Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei, asta dupa ce a cucerit publicul cu vocea si prestatia sa.

De muzica buna, de interpretari pline de emotie si de nenumarate surprize am avut parte de-a lungul editiilor emisiunii. Dar dupa fiecare lupta ramane un singur invingator. Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei din acest an si a adus marele trofeu in echipa lui Smiley.

Concurentul lui Smiley a castigat Vocea Romaniei

In ultima editie a indragitului show muzical, am avut parte de un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Alegerile muzicale, prestatiile scenice ale celor patru concurenti si momentele speciale pregatite de antrenori au facut ca finala emisiunii sa fie una memorabila. Alma Boiangiu, din echipa Tudor, Dora Gaitanovici, din echipa Irina, Madalina Coca, din echipa Andra, si Bogdan Ioan, din echipa Smiley, au fost cei patru concurenti care au impresionat prin vocile puternice si calitatile lor artistice in marea finala. Cu toate acestea, Bogdan Ioan a strans cele mai multe voturi din partea publicului si a castigat Vocea Romaniei 2018, dar si premiul in valoare de 100.000 de euro!

Pentru a treia oara, Smiley a adus trofeul in echipa sa. Antrenorul a fost cucerit de timbrul vocal al lui Bogdan inca din etapa auditiilor pe nevazute si de abilitatea lui de a se transpune in piesele pe care le interpreteaza. In fiecare etapa a competitiei a decis sa mearga mai departe alaturi de el, iar publicul l-a ales castigator in aceasta seara.

Momente memorabile ale celor patru finalisti

Cei patru concurenti ajunsi in marea finala au demonstrat de nenumarate ori ca locul lor este pe scena si ca pot sa cucereasca publicul cu vocea lor, indiferent de genul muzical abordat.

Descopera mai multe imagini emotionante cu fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka.

Foto: Instagram/Pro TV

Comentarii