5 gadget-uri pe care orice parinte si le doreste

34

Nu e nevoie sa fii deja parinte ca sa iti imaginezi ca orice ajutor e binevenit. Asa ca, fie ca ai deja copii, fie ca ai unul pe drum, te poti pregati din timp. Pune tehnologia la punct!

Suzeta cu termometru: Cineva s-a gandit si la asta! Cat de logica e treaba. Nu mai chinui copilul in mijlocul noptii cu dezbracatul, tinut intr-o anumita pozitie. E o modalitate foarte usoara de a verifica temperatura in mijlocul noptii.

Predictorul: E un alt termometru, care functioneaza printr-un fascicul luminos, plasat pe fruntea copilului. Orice parinte il adora datorita usurintei de folosire. Plus ca poate masura si temperatura ambientala. Singurul dezavantaj este ca nu e cel mai fidel termometru din lume, dar macar iti da de veste daca e cazul sa treci la artileria grea sau poti sta linistit ca parinte.

Leagan electronic conctare la prinza: Sunt ca niste cosulete speciale pentru bebelusi, conectate la priza, care au efect de adormire instantaneu! In functie de model, unele si canta sau spun povesti, au si jucarii agatate deasupra copilului. Orice parinte care a folosit asa ceva spune ca sunt indispensabile.

Baby-monitor : E camera de luat vederi cu microfon, prin care spionezi copilul cand nu esti in aceeasi camera cu el. Foarte util pentru parinte, atunci cand bebelusul doarme si el vrea sa faca treaba in bucatarie, de exemplu. Sau poate un dus. Mai mult, modelele moderne ale acestor monitoare au si camera cu zoom, pe care o poti controla din telefonul mobil.

Aplicatiile cu zgomote preinregistrate: Multi stiu ca bebelusii adora sunetul de foehn sau aspirator, de exemplu. Sau alte zgomote din astea constante, care reproduc intr-un fel conditiile intrauterine. Asa ca, in loc sa arzi ditamai foehn-ul adevarat, mai bine ii pui copilului, in loc de muzica, sa asculte un foehn.

Comentarii