5 aplicatii mobile pe care trebuie sa le ai cand esti insarcinata

498

Tehnologia din ziua de astazi le stie pe toate. Chiar si ceea ce creste in burtile noastre dospinde a miracol si diviziuni celulare. Atunci cand esti insarcinata, emotia experientei poate fi completata de niste informatii utile. Pe care ti le poate servi chiar telefonul tau in fiecare zi.

Descarca macar una dintre aceste aplicatii si ne poti multumi dupa.

50.000 Baby Names

Daca nu esti genul traditionalist si vrei sa iti botezi copilul intr-un fel original, aplicatia aceasta te poate inspira. Foarte simplu de folosit, te vei prinde imediat despre ce-i vorba. Aplicatia te poarta prin diferite nume neobisnuite, religioase, culturale sau pentru situatii speciale. De exemplu, gemeni.

O poti descarca aici: iPhone

Baby Pool

E practic un joc, care o sa va tina in priza pe toti membrii familiei. Fiecare trebuie sa isi descarce aplicatie, dupa care trebuie sa ghiceasca ziua, ora la care se va naste copilul, greutatea, lungimea, cat mai multe detalii. Cine le nimereste cele mai apropiate de realitate poate castiga un premiu.

O poti descarca aici: iPhone

BabyBump Pregnancy Pro

Aceasta aplicatie are putin din toate: comunitate bogata sub forma de forum, poti tine un jurnal de sarcina, monitoriza greutatea si dimensiunea burtii, poti gasi nume pentru bebelus. Si inca ceva: are un kick counter, ca sa stii exact de cate ori simti ca se misca bebelusul tau in fiecare zi.

O poti descarca aici: iPhoneAndroid

I’m Expecting

E aplicatia care te tine de mana pe tot parcursul sarcinii. Iti explica in detaliu ce se intampla cu tine si cu bebelusul, ai acces la forumul comunitatii. Plus, in fiecare saptamana poti vedea cel putin 2 video-uri cu specialisti, despre schimbarile prin care treci si ce urmeaza sa se intample.

O poti descarca de aici: iPhone, Android

Full Term

Este celebra aplicatie de monitorizare a contractiilor. Se foloseste un singur buton, pe care il apesi atunci cand ele incep. De fiecare data. Oricum, in momentul in care incepi sa o folosesti, probabil ca nu mai ai mult. Succes!

O poti descarca aici: iPhone

 

 

Comentarii