3 aplicatii de telefoane mobile care te ajuta sa slabesti

158

Studiile arata ca cei care tin un jurnal alimentar slabesc cu 50% mai mult decat cei care nu fac asta. Astfel, vom prezenta mai ales acele aplicatii de telefon care fac treaba asta: ne ajuta sa tinem evidenta. Ar fi insa bine sa tinem minte ca nici 10 aplicatii nu vor slabi in locul nostru si ca pierderea in greutate e un proces care, pana la urma, are loc departe de telefonul mobil. Insa exista anumite instrumente care ne pot fi de mare folos:

“Lose it” e o aplicatie gratuita pentru iPhone si Android, care te ajuta sa pierzi greutatea propusa si sa mentii kilogramele departe. Aplicatia are si un site, pentru a putea accesa informatiile si de la computer. Te poti conecta cu alti oameni, poti sincroniza toate aparatele tale (telefon, tableta, laptop). Aici vei gasi foarte multa informatie de nutritie pentru a lua decizii inteligente in fata farfuriei. AI acces la o baza mare de alimente, pe care la poti introduce in sistem prin scanare. Poti seta greutatea la care vrei sa ajungi, poti face comparatii sau chiar concurs cu prietenii tai.

Lose It pentru iPhone & iPad

Lose it pentru Android

Lose It Kindle

Pokémon Go ” – nu te asteptai sa gasesti aceasta aplicatie pe lista celor pentru slabit? Inseamna ca nu ai descarcat-o inca si nu ai intrat in joc! Nu e o gluma. E cu adevarat o forma de miscare eficienta, care iti si face mare placere. Testeaza si spune-ne cum ti s-a parut!

“Pact” e o aplicatie in genul jurnalului alimentar. Adica, tine evidenta a tot ce mananci si te motiveaza sa faci sport, sa mananci sanatos prin pariuri. Adevarate. Pe bani. Fiecare poate alege ce suma pariaza in fiecare pact pe care il face. Atunci cand indeplinesti un task, pur si simplu, primesti bani! Intre $0.30 si $5 pe saptamana. Aplicatia este conectata la contul bancar si banii intra direct acolo. Atentie insa, daca pierzi pariurile cu tine, poti pierde bani foarte usor. De asta, e bine sa pornesti cu task-uri mici, adica sa stabilesti scopuri realizabile.

Pact pentru iPhone

Pact pentru Android

Comentarii