Weekendul ANDRA a început în forță! Publicul a fost surprins de superproducția AIEVEA!

65

Dan Bittman, Irina Rimes, Taraful de la Clejani au fost printre invitații surpriză!

“Asta sunt eu, Andra. Și asta a fost Aievea”. Așa și-a încheiat Andra prima seară live la Sala Palatului de anul acesta, iar publicul a aplaudat îndelung. Timp de aproximativ 2 ore și 15 minute, spectatorii au fost ținuți cu sufletul la gură în timp ce pe scenă artista lor preferată cânta piesele pe care le iubesc, dansa împreună cu baletul și își învita pe rând invitații.

Andra Show Aievea foto Daniel Robert Dinu1

Foto: Daniel Robert Dinu

Andra, o apariție spectaculoasă

Artista și-a început show-ul cu piesa “Mi-ai luat mințile”, îmbrăcată într-o rochie nude scurtă, cu paiete aplicate și pene pe mânecile supradimensionate. În total, artista s-a schimbat de 6 ori, avânt 7 ținute create special pentru eveniment. O rochie scurtă aurie care a cântărit 4,5 kg catorită materialelor speciale a fost piesa în care Andra a interpretat cântece cu ritmuri latino și a fost realizată de Loulou, iar un costum alb, model unicat, semnat Styland, a fost ținuta în care ea a cântat piese cu mesaj emoționant, cum ar fi “Nu doar de ziua ta“, duet cu Călin Goia, și “Oameni”, alături de Aurelian Temișan. Încălțămintea a fost făcută la comandă la Atelier Faiblesse.

Invitații Andrei au fost primiți cu mare entuziasm de spectatori

Pe prima piesă din spectacol, Andra l-a invitat pe Pacha Man alături de ea pe scenă. Au urmat și alte duete care au făcut deliciul publicului: Connect-R, Alex Velea, Irina Rimes, Calin Goia și Aurelian Temișan. Acestor nume li se adaugă și una din marile surprize ale serii, Dan Bittman, care a intrat pe scenă ca rapper la piesa “Niciodată să nu spui nicidată” și a continuat cu “Și îngerii au demonii lor” pe care și-a adus și Andra contribuția, cei doi artiști prezentând o versiune a cântecului care a dat, cum spune gazda show-ului, “piele de găină”.

O altă apariție neașteptată au avut Viorica și Ioniță din Clejani. Cei doi împreună cu taraful lor au prezentat un moment de muzică lăutărească cu influențe rock.

Andra a trecut astfel cu brio un test al versatilității și talentului, cântând stiluri muzicale diverse, de la pop, la rock, latino, muzică lăutărească, dar și muzică ușoară românească, un gen care a fost apreciat de nostalgicii din sală.

Andra cu ochii în lacrimi. Un moment in memoriam

Unul din momentele care a impresionat în mod special publicul a fost cel în care cea mai iubită artistă a interpretat un colaj din piesele unor cântărețe care au plecat în mod tragic prea devreme dintre noi: Mălina Olinescu, Laura Stoica și Mădălina Manole. “Ascultă, Doamne, ruga mea pentru ele”, a spus Andra înainte să înceapă momentul dedicat lor.

După “Dragostea române”, ultima piesă din concert, publicul a aplaudat-o pe artistă până ce ea s-a întors pentru un bis. A cântat apoi “La Refren”, ajutată de fanii din sală care știau toate versurile.

Andra Show Aievea foto Daniel Robert Dinu3

Foto: Daniel Robert Dinu

O “armată” de oameni pe scenă! Andra s-a întrecut pe sine!

Toate concertele “Aievea” au fost sold-out, iar miile de oameni prezenți la Sala Palatului aseară s-au bucurat de un nou proiect care, vizual și acustic, s-a ridicat la cele mai înalte standarde. Ca totul sa sune impecabil, Andra a avut 3 persoane in backing vocals. Trupei cu care Andra merge în concerte i s-au mai alăturat 10 violoniști, 4 suflători, încă un chitarist și un percuționist. Nu este totul! La anumite piese li s-au mai alăturat muzicieni, cum ar fi Taraful de la Clejani. Pe scenă au mai urcat dansatori și acrobați care au uimit persoanele din sală.

Productia muzicala a showului este facută, ca și anul trecut, de Serban Cazan si Marius Pop de la Hahaha Production. Ei au reorchestrat absolut toate piesele din concert, munca lor însumand sute de ore in studio. Regia spectacolului AIEVEA este semnată de Adrian Batista.

Spectatorii sunt așteptați și astăzi și mâine la Sala Palatului. “Aievea” continuă.

Partenerii media ai acestui show sunt ProTV, KissFM și Ringier. Sponsorii „Aievea” sunt Carrefour, Aqua Carpatica, Colgate, Garnier si Blackberry.

Comentarii