Vrei sa devii un tatic pregatit? Te invitam la Modern Dad’s Challenges! (P)

26

Daca esti deja tatic sau esti pe cale sa devii unul, atunci pe 7 iunie, de la 18.30, la Centrul Seeds for Happiness ai ocazia sa descoperi totul despre psihologia jocului in relatie cu copilul tau si cat de important este acesta in dezvoltarea inteligentei emotionale si a sprijitului practic. Intrarea este gratuita, pe baza de inscriere. Completeaza si tu formularul aici, fara sa mai stai pe ganduri, deoarece locurile sunt limitate.

Moderatorul evenimentului, Andrei Cismaru, Blogger& tatic, ii va invita pe psihologul Cristina Haica; Adriana Mitu, Parenting Trainer; Ioana Saidel, Asistent educator Montessori grupa de varsta 0-3 ani; Leon Magdan, Profesorul de Joaca Itsy Bitsy si Ana Maita, Consilier pentru Drepturile Mamelor Asociatia SAMAS sa vorbeasca mai multe despre rolul tatalui in educatia copilului prin joc si comunicare.

In procesul de invatare prin joc, parintii sunt cei care il pot ajuta si sustine pe cel mic. Spre exemplu, studiile realizate pana acum scot in evidenta faptul ca modelul transmis de tati copiilor prin joaca si activitatile pe care le fac impreuna, este esential in dezvoltarea celor mici. Copiii adora sa petreaca timpul cu tatii lor si se implica in jocuri diferite de cele alese, de obicei, de mama: cum sunt bataliile in joaca dintre tata si fiu, harjoanele, activitatile zgomotoase, momentele in care tatal il arunca in sus pe cel mic etc. Insa prin activitati si joculete precum acestea, copiii invata despre masculinitate, despre agresivitate si cum isi pot controla emotiile, despre un alt tip de comportament. Ei isi dezvolta abilitati si calitati diferite pentru ca fiecare parinte ii transmite prin joaca tipuri variate de experiente si cunostinte.

AndraOnline.ro sustine evenimentul Modern Dad’s Challenges, aflat deja la a doua editie. Proiectul este initiat de Frunzaresc.eu si implementat cu sprijinul agentiei de publicitate Creative Energy Corner.

Comentarii