Visezi sa ai propriul tau castel? Italia ofera pe gratis 100 de conace si castele. Iata conditiile!

22 May 2017 // Categoria: /

Ai visat de mic sa ai propriul castel in care sa traiesti o viata ca-n basme? Visele ar putea deveni acum realitate, pentru ca statul italian vine cu o propunere foarte interesanta pentru cei care sunt dispusi sa-si dezvolte o afacere in frumoasa Italie. Acesta ofera pe gratis peste 103 edificii istorice cu o arhitectura aparte, intr-un cadru natural fermecator din apropierea insulelor Sicilia si Sardinia.

Credit foto: MattC77
Credit foto: MattC77

Ministerul italian al Turismului impune viitorilor proprietari obligativitatea de a-si dovedi intentia transformarii locatiei intr-o destinatie atractiva pentru iubitorii de turism. Fie ca e vorba despre un spa, hotel, restaurant sau orice altceva, viitorul edificiu trebuie sa se dovedeasca a fi o investitie atractiva in zona.

Credit foto: TuAnh Nguyen
Credit foto: TuAnh Nguyen

“Proiectul a fost gandit sa promoveze si sa sustina dezvoltarea turismului. Scopul este ca aceste cladiri să fie transformate in facilitati pentru toti acesti calatori, care parcurg zonele respective”, a declarat, pentru The Local Italy, Roberto Reggi, reprezentant al Agentiei Proprietatii de Stat italiene.

Credit foto: Stefano Viaggio
Credit foto: Stefano Viaggio

Procedura pe care trebuie sa o parcurga doritorii de astfel de afaceri poate fi gasita aici. Pentru eligibilitate exista si conditii: nu trebuie sa depasesti 40 de ani, iar candidatura trebuie depusa pana pe 26 iunie.

Credit foto: Gennaro Leonardi
Credit foto: Gennaro Leonardi

Daca nu poti candida acum acum, mai ai o sansa! Peste doi ani, Ministerul italian al Turismului va da in folosinta inca 200 de astfel de castele, ferme si manastiri.

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE