(VIDEO) Andra: “Ce sentiment unic, sa cant pe Casa Poporului! A fost fabulos!”

16 June 2017 // Categoria:

Joi, 15 iunie. Andra a oferit fanilor un show de exceptie pe acoperisul Casei Poporului, la ProFM on Top. Concertul a fost, fara doar si poate, unul dintre cele mai animate evenimente ale momentului.

“Ce sentiment unic, sa cant pe Casa Poporului! Multumesc, ProFM pentru invitatie, a fost fabulos sa cant aici si sa admir orasul!“, a postat Andra pe contul de ei Instagram.

Publicul entuziasmat a fredonat si a dansat alaturi de Andra si band-ul ei pe hit-uri precum: La refren, Iubirea schimba tot, Flore de nu-ma-uita, dar si pe piese devenite deja evergreen “In noapte ma trezesc” si “Baietii si fetele”.

Apusul de soare, sound-ul, luminile si grafica scenei au conturat momente artistice de exceptie, iar vocea colosala a Andrei a inaltat atmosfera pana la cer.

“Avem cea mai frumoasa panorama! Deasupra orasului, pe Casa Poporului, la ProFM on Top!”, a marturisit Andra in timpul concertului.  Alaturi de aceasta au cantat Cabron, Shift si What’s Up.

N-ai apucat sa vezi concertul LIVE ProFM on Top? Uite cate momente frumoase a marcat Andra pe scena amplasata in cadrul acoperisului de pe Casa Poporului :)

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE