Tips & Tricks: Cum sa-ti organizezi eficient dressingul

144

Un dressing organizat inseamna o viata mai linistita! Doar gandeste-te la diminetile acelea cand esti pe fuga si din cauza dezordinii nu-ti gasesti hainele preferate… Iata de ce este mai mult decat util sa-ti organizezi istet dressingul daca vrei sa castigi mai mult timp pentru tine.

Calca hainele inainte de a le pune in dressing

De ce sa alergi dintr-o camera in alta cand poti sa-ti bei linistita cafeaua de dimineata? Ei bine, o buna organizare facuta inca din weekend te va ajuta sa eviti dezordinea din dulapul tau. Chiar daca vei avea nevoie de mult timp pentru a-ti calca camasile si bluzele, vei vedea ca acest lucru iti va prinde foarte bine. Mai mult, pune la indemana sau muta intr-un alt dulap toate hainele pe care nu doresti sa le mai porti.

Pune-ti hainele pe umerase rezistente

Fustele, pantalonii si sacourile ar trebui sa stea separat de restul lucrurilor, pe umerase rezistente. De asemenea, ti-ar fi de mare ajutor sa nu le amesteci cu jachete sau alte articole de imbracaminte care nu se asorteaza pentru a nu-ti inreguna cautarea. Pe cele din materiale care se sifoneaza mai usor pune-le mai in spatele dulapului, iar pe cele fabricate din materiale mai groase le poti pune in fata.

Accesoriile pot sta in cutii

Iti poti mari spatiul din dulap, folosind cutii atunci cand doresti sa depozitezi accesoriile preferate. Mai mult, palariile de ocazie, esarfele din matase, dar si posetele cu aplicatii decorative vor fi astfel mai protejate. Pentru curele, cordoane si bretele elastice fizeaza pe usa sifonierului un carlig metalic.

Poti pune incaltamintea pe rafturile de jos

Daca nu dispui de spatiu pentru a-ti cumpara un pantofar pe holul casei, atunci poti depozita incaltamintea tot in dulap, insa in cutii de carton pe rafturile de jos ale sifonierului. Mai mult, pentru a gasi mai usor perechea de care ai nevoie, scrie pe cutie cateva specificatii legate de culoare, stil s. a. Pentru a evita mirosul urat din sifonier poti folosi deodorizante speciale pentru pantofi, insa nu inainte de a-i curata.

Aseaza in sertare lenjeria intima

Daca accesoriile si bluzele le-ai asezat frumos pe rafturile din dulap, cea mai mare bataie de cap iti dau piesele de lenjerie intima, dresurile si ciorapii. Ei bine, nu trebuie sa te ingrijorezi caci le poti pune pe toate in sertarele din interiorul dulapului. Daca acesta nu dispune de sertare atunci foloseste cutii decorative. Ciorapii mai pot sta in cosuri impletite sau cutii din plastic inalte.

Comentarii