Tendinte: ce tipuri de rochii de mireasa se poarta in aceasta vara?

186
(Foto stanga) Andreea Apetre, designer rochii de mireasa
(Foto stanga) Andreea Apetre, designer rochii de mireasa

Cum trebuie sa fie o rochie de mireasa pentru a se incadra in tendintele acestui sezon? Sa fie din tul, din matase, catifea, cu aplicatii sau din voal? Despre toate acestea si in plus am aflat de la Andreea Apetre, designer rochii de mireasa.

„In acest sezon se poarta rochiile fluide A-line din materiale usoare, naturale. Vedetele sezonului sunt matasea, suprapunerile de voaluri alaturi de cele mai fine dantele. In principal, mireasa din 2017 este o mireasa actuala, dar romantica, care opteaza pentru linii cat mai simple, detaliile atent lucrate facand diferenta.”

DSC_1367

Greseli de evitat in momentul alegerii rochiei de mireasa

Indiferent de textura materialului ales, aplicatii sau nuanta, este ideal sa alegem o rochie pe linia care se potriveste corpului nostru. „Rochiile cu volum in partea de jos (tip printesa) nu se potrivesc mireselor minione sau mai plinute, de exemplu. Alta greseala frecventa este alegerea unei rochii prea grele, cu trena lunga sau incomoda (mult prea cambrata in partea de jos) care nu lasa mireasa sa se bucure de evenimentul care poate dura o zi si o noapte.

Blossom Dress Raya Forever 2017

blossom_dress_forever_tina2

Rochiile fluide, tip A-line sunt o propunere ideala pentru orice tip de silueta, creeaza o proportie frumoasa, alungesc si subtiaza. Dar sunt si rochiile cu putin volum in partea de jos care se potrivesc mireselor silfide, sau cele cambrate (tip sirena) care vin foarte bine pe femeile cu talie bine delimitata”, atentioneaza designerul Andreea Apetre.
blossom_dress_forever_carina

Un lucru de care trebuie sa mai tii cont este calitatea materialului din care este facuta rochia de mireasa. „Atentie la texturile din care este confectionata rochia de mireasa pentru ca acestea vor face diferenta si te vor face sa te simti mununat in rochia ta. Un material de calitate se va aseza frumos si va oferi si confortul necesar”, a mentionat designerul.

blossom_dress_forever_madison

 

Comentarii