Savureaza o portie de guguluf cu zmeura si cacao! Iata reteta!

6 June 2017 // Categoria:

Intampina sezonul estival cu savorile lui fine si prepara o prajitura pufoasa cu zmeura si cacao! Vei fi uimita de cat de usor si rapid poti preparata aceasta reteta. Asigura-te ca ai cele mai proaspete ingrediente si porneste cu incredere la treaba! Spor!

Ce ai nevoie

175 g unt
250 g zahar pudra
150 g faina
un praf de sare
1 pachet praf de copt
5 oua
50 g cacao
350 g zmeura proaspata
zahar pudra

Cum se prepara

Bati cu mixerul la viteza mare untul si zaharul pudra pana cand amestecul devine omogen si pufos. Adaugi praful de sare si ouale unul cate unul la jumatate de minut, mixand continuu. Pui faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cacaua si mixezi 3 minute la viteza mica.

Dai zmeura prin faina (pastrezi cateva si pentru ornat), torni aluatul intr-o forma de guguluf tapetata cu ulei si faina si asezi din loc in loc zmeura.

Pui prajitura cu zmeura si cacao in cuptorul preincalzit si coci circa 40-50 de minute. Scoti prajitura si o lasi la racit. Apoi tai prajitura cu zmeura si cacao, o presari cu zahar pudra si ornezi, daca doresti, cu zmeura proaspata si frunze de menta.

 

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE