Idei decorative de Paste pentru casa ta

7 April 2017 // Categoria:

Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi rapizi si cauti cateva idei simpatice pentru decorarea casei tale? Iti propunem cateva sugestii care-ti vor inveseli spatiile.

Bomboniere cu urechiuse

shutterstock_568346821

Bricoleaza cu cel mic cateva pahare de unica folosinta si orneaza-le astfel incat sa semene cu niste iepurasi. Apoi, aseaza in acestea bombonele de zahar sau de ciocolata. Musai sa fie colorate! Vor adauga un plus de veselie. Aseaza paharelele delicioase pe mesele festive sau in apropierea locurilor de relaxare din casa ta.

shutterstock_380307043

Lalele si vesela inflorata

shutterstock_95196613
Adu primavara la masa festiva de Paste, decorand-o cu vesela inflorata. Umple cateva vase cu lalele, narcise sau zambile si asorteaza-le culorile cu servetelele, fata de masa sau culoarea oualelor de Paste.

Colivii decorative 

shutterstock_363760307

Veranda, mesele din gradina sau chiar colturile goale din living pot fi impodobite cu o serie de colivii dantelate. Pune in acestea flori, oua multicolore sau chiar lumanari parfumate si bucura-te de un decor pascal care te indeamna la visare.

Ouale decorative cu snur pentru cracutele cu muguri

shutterstock_610730114

Daca si tu obisnuiesti sa-ti reinsufletesti casa cu cregute de pomi inmuguriti si infloriti, atunci agata de acestea cateva oua decorative cu snur. Vor arata foarte dragut!

shutterstock_383509591

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE