Gadget-uri care n-ar trebui sa-ti lipseasca in calatorii

51

Daca esti un fel de minitechnicus, pasionat de butoane si aparate, nu tocmai genul care s-ar duce cu cortul la munte, am pentru tine o lista simpatica de idei care sa te inspire. S-ar putea sa fie niste ispite, sa nu zici ca nu ti-am zis!

  1. Adaptor de prize: tocmai ca sa iti salveze celelalte gadget-uri de la moartea bateriei, ai nevoie de legatura ta intre ele si curentul electric. Prizele difera chiar si pe acelasi continent, aparatul de ras, periuta de dinti au nevoie de alte tipuri de prize, asa ca e bine sa porti cu tine un multi-adaptor, care sa aiba si ce nu stii ca iti doresti.
  2. Casti cu izolare fonica: iti asigura un somn linistit in avion sau oriunde. Fiindca asta fac ele, de fapt: iti aduc linistea instantaneu! S-ar putea sa vina la pachet cu o senzatie ciudata de urechi infundate, dar te obisnuiesti repede, iar avantajul e mult mai mare decat asta.
  3. Un port USB – asta este doar o asigurare pentru ”orice caz”. Poate ai nevoie sa iti descarci pozele undeva, poate vrei sa transmiti ceva la receptia hotelului, nu stii niciodata. Plus ca exista acum USB-uri la pixuri, la breloc de chei, nu e ca si cand esti nevoie sa-l cari dupa tine.
  4. Incarcator de telefon portabil: exista variante mici, care incap in orice buzunar sau geanta. Te scuteste de alergatul dupa prize si cafele baute doar de ”rusine” ca sa faci consumatie. Nu de curent.
  5. Incarcator de masina: exista unele care se incarca solar, nu la bateria de la masina. Functioneaza de minune mai ales vara. Merita sa investesti intr-unul mai scump, ca sa nu se strice la prima groapa.
  6. Tableta/ kindle – pentru citit carti este mult mai confortabil decat de pe telefon. Desi aplicatia kindle instalata pe un telefon de dimensiuni mari poate functiona la fel de bine
  7. Periuta electrica de dinti + incarcator : nu uita incarcatorul!
  8. Aparatul de epilat: asta e pe principiul ”nu se stie niciodata” sau ”la nevoie, spargeti geamul”.

Comentarii