Eva si David vor sarbatori Ziua Copilului direct pe platoul de filmare

31 May 2017 // Categoria:

Mare veselie, mare! De Ziua Copilului, Eva si David se vor juca si vor primi cadouri, imbratisari si zambete alaturi de Maruta direct in emisiune. Distractia va incepe de la ora 15:00, timp in care platoul va fi luat cu asalt alti copii care au mai vizitat emisiunea de-a lungul celor zece ani de la lansare. Printre invitatii speciali si copiii lor se numara Andreea Antonescu, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie, Petre Roman si Willmark.

“Pentru mine, editia de 1 iunie este ca un cadou. Un cadou si pentru tatal, si pentru copilul din mine. Este extraordinar sa primesc in platou copiii prietenilor din showbiz, copii care au crescut odata cu emisiunea. In zece ani, unii au terminat gradinita, altii au ajuns si la facultate, in functie de varsta pe care o avea fiecare cand am inceput noi. Toti isi fac parintii mandri si pentru mine este o onoare si o bucurie sa ii am alaturi intr-o editie speciala de Ziua Copilului.”, a spus Catalin Maruta.

Daca vei urmari emisiunea, atunci vei avea ocazia sa te bucuri de imagini de colectie aflate de ani buni in arhiva emisiunii, iti vei putea aminti cum Catalin Maruta a fost pe rand “bona” si prieten pentru copiii din showbiz, te vei bucura din tot sufletul si vei rade intr-o zi speciala, alaturi de cei mici.

Ca sa-si arate entuziasmul, Andra a postat pe Instagram o frumoasa poza cu Eva: “De 1 iunie la tati in emisiune!”

La doar cateva minute, imaginea a strans zeci de like-uri si reactii pozitive!

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE