#DietaLuiMaruta. Cele mai amuzante trucuri de dieta incercate de Catalin Maruta

12 April 2017 // Categoria:

Catalin revine zi de zi in atentia noastra cu update-uri de la specialisti si incurajari de la vedete. Dar dincolo de toate acestea, Catalin a incercat si cateva trucuri atipice de slabire. Iata ce marturisiri amuzante face!

Tin dieta si sunt fericit ca toate sfaturile primite mi s-au potrivit manusa. Rezultatele au inceput sa se vada. Am si un jurnal in care notez deja ce mi-a facut bine, dar am adaugat in acesta si cateva metode de slabire, pe care le-am crezut si eu destul de amuzante. De pilda, am citit undeva ca daca mirosi frunze proaspete de menta, vanilie sau coji de mere verzi iti piere pofta de dulciuri. Nu stiu cum si-au dat seama cercetatorii de toate astea, dar la mine au functionat. Placebo sau nu, aroma lor ma tine departe de excese.

De asemenea, Maruta vrea sa mai incerce si o alta metoda inofensiva de slabire. Acesta a aflat ca nunatele de albastru (una din culorile lui preferate) au un efect inhibitor asupra senzatiei excesive de foame. Legat de asta, cercetarorii spun ca cei care se lasa inconjurati de culoarea albastra au 30% mai putine sanse de a face excese alimentare.

Stiu ca si lumina albastra face mancarea sa arate mai putin tentanta. In plus, mananc din farfurii albastre, iar fetele de masa sunt tot albastre. Evit rosul, portocaliul si galbenul pentru ca, din cate am inteles, acestea sunt culori care sporesc apetitul“, marturiseste Catalin.

 

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE