Dieta in cuplu: unde-s doi puterea creste

97

Tu  esti la dieta, el mananca tot ce-i pofteste inima… Si nu ti-e deloc usor. Ispita e mare si rezisti din ce in ce mai greu tentatiilor. Dar ce-ar fi daca ati tine amandoi dieta? L-ai putea convinge? Mizeaza pe argumente solide si ataca-l coarda sensibila! Sigur va fi intelegator!

Impartiti aceeasi casa si, in mare, aveti cam aceleasi activitati cotidiene. Daca veti stabili impreuna pasii corecti, atunci recapatarea siluetei va deveni o procedura cu mult mai usoara decat ai crezut initial. Iata cateva tips-uri de care puteti tine cont:

– Inainte sa mergeti la cumparaturi, cadeti de acord asupra alimentelor care va plac si sunt sanatoase. Faceti o lista acasa si negociati. Pentru inceput, fii mai toleranta. Barbatii sunt mai tentati de alimentele nocive, adevarate bombe calorice.

– Evitati cat mai mult raioanele cu paste fainoase, dulciuri si carne.

– Inlocuiti dulciurile cu fructe proaspete, carnea grasa cu peste preparat la gratar sau cu soia si ciuperci proaspete, pastele fainoase din grau cu cele facute din faina de orez si painea alba cu cea din cereale integrale si seminte de hrisca, susan si secara.

Atentie la marimea portiilor!

Chiar si atunci cand decizi sa consumi cat mai multe fructe si legume crude trebuie sa ai in vedere un echilibru al lor. Daca in urma consultului cu nutritionistul ati stabilit ce diete vi se potrivesc, atunci cantitatile alimentelor nu trebuie neglijate. Urmati dozele exacte impuse de planul alimentar si nu depasiti intervalele de timp corespunzatoare.

La vie est belle!

In cuplu, lucrurile functioneaza intotdeauna mai usor. Gatiti impreuna atunci cand timpul va permite si serviti mancarea intr-o atmosfera placuta. Nu va grabiti si nu discutati probleme importante in timpul mesei. O buna digestie va ajuta la asimilarea corecta a substantelor benefice organimsului.

Treceti la fapte!

Chiar daca pentru inceput veti lua in calcul o perioda de acomodare, pe parcurs lucrurile trebuie sa ia o turnura mai serioasa. Daca se intampla, totusi, sa mai si gresiti, acordati-va o a doua sansa. Pentru a da o nota romantica actiunii voastre comune, dar si pentru a va motiva reciproc, va puteti rasplati rezultatele cu premii sau cadouri.

Comentarii