De Dragobete, Andra susține AIEVEA la Sala Palatului

13 November 2017 // Categoria:

După ce anul acesta întrecut toate așteptările și a bătut recordul vânzărilor de bilete, cea mai iubită artistă din România a făcut anunțul pe care fanii îl așteptau: de Dragobete, în 2018, Andra va susține un nou spectacol incendiar la Sala Palatului, “Aievea”.

Andra vrea să își surprindă din nou fanii

“Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au inspirat să pun în scenă concertul meu de debut. Am primit enorm de multe mesaje despre Iubirea Schimbă Tot. A fost o experiență uluitoare din care am învățat multe, iar în 2018 sunt pregătită să ofer și mai mult. De când am coborât de pe scena Sălii Palatului am început să mă gândesc la AIEVEA, următorul spectacol, la piese pe care să le interpretez, să le reorchestrez, la invitați care să îmbogățească experiența spectatorilor, să îi surprindă și să îi bucure. Abia aștept să ne revedem de Dragobete la Sala Palatului! Vreau să vă devină o tradiție! Vă iubesc!“, a declarat artista pentru fanii ei. Ea a anunțat noul spectacol pe Facebook.

Andra, cea mai iubită și mai premiată artistă

Spectacolul de la Sala Palatului se anunță din nou cel mai așteptat eveniment artistic al anului pentru că Andra reușește să rămână o artistă a superlativelor. A lansat deja 4 single-uri anul acesta și a câștigat mai multe premii, dintre care trei la Gala Media Music Awards, singurul eveniment care premiază artiștii în funcție de difuzările muzicii lor, rămânand singurul artist premiat la toate cele 6 ediții ale acestui eveniment și leaureata a celor mai multe premii, 16 în total. De patru ori a primit Fans Like Award / Cel mai iubit artist (2014, 2015, 2016, 2017), dar și singura artistă din România care deține trei distincții Best Female / Cea mai bună artistă (2013, 2014, 2016).

Weekendul Andra, spectacolul care a schimbat tot

Andra și-a văzut visul împlinit. În 2017, artista a reușit să umple Sala Palatului de 3 ori, în zile consecutive, toate ținute cu casa închisă, performanță de neegalat de alți artiști români la spectacolul de debut la cea mai mare sală de concerte din țară. Pe 24, 25 și 26 februarie 2017, Andra a invitat fanii la “Iubirea schimbă tot”, un spectacol cu o producție fără precedent. Ea a cântat live acompaniată de un band extins compus din suflători, clăpari, chitariști, artiști care au evoluat la viori, harpa, bongo, precum și de patru soliști backing vocals. La un moment dat. 38 de instrumentisti si 4 soliști în backing vocals s-au aflat simultan alături de ea pe scenă oferind o experiență auditivă incredibilă miilor de spectatori. La invitația Andrei, și-au facut aparitia o serie de artiști surpriză ce au cântat live, atât cele mai cunoscute piese ale acesteia, cât și alte hituri. Cabron, Dorian, Shift, What’sUp, Pepe, Monica Anghel precum și Smiley au ridicat în picioare sala arhiplină.

Andra la Sala Palatului a avut producție de nivel internațional

Concertul Andrei a fost prima ocazie în care s-a folosit în România o aparatură foarte performantă pentru mixajul sunetului, este vorba de mixerele DiGiCo SD7, modelul pe care îl folosesc și artiști internationali printre care Beyonce, Robbie Williams sau Justn Bieber, conform declaratiilor producătorului.

Pentru ca spectacolul să se desfășoare la cele mai înalte standarde din punct de vedere vizual și tehnic, podeaua Salii Palatului a fost refacută de organizatorii concertului cu pal negru, iar scena a fost practic reconstruită pentru concert, ecranele LED imense, aparatura și scenografia aduse încăpând în 14 camioane de 7,5t.

La AIEVEA, producția va depăși din nou așteptările publicului, Andra promițând o experiență de 5 stele, iar pregătirile pentru asta au început deja din vara acestui an.

Bilete la AIEVEA sunt deja în vânzare

Biletele la AIEVEA se găsesc de vânzare la casieria Sălii Palatului și online la eventim.ro. Prețul lor pornește de la 69 lei și ajunge, la categoria VIP, la 249 lei.

Andra Aievea Sala Palatului afis

ANDRA

Andra are o carieră muzicală de 17 ani și a lansat până acum 13 albume. Ea face parte din două dintre cele mai iubite și mai urmarite formate de televiziune, Românii au talent și Vocea României Junior. Este unul din cei mai urmăriți artiști pe rețelele de socializare, având 3,4 milioane fani pe Facebook și 1 milion pe Instagram. De asemenea, pe Youtube, unde are 912 mii de abonaț ea a reușit performanțe uriașe, cum ar fi să aibă cel mai urmărit videoclip din România în primele 24h de la lansare. “Without you” a avut în prima zi 2,4 milioane de vizualizări, iar până acum 125 milioane. Iar piesa “Why”, lansat acum un an exclusiv pe canalul ei de Youtube, a adunat 167 milioane de vizualizări. Cel mai recent single, “Semne”, este un nou succes: clipul a fost timp de 10 zile pe primul loc in Top Trending pe Youtube.

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE