Afla cum poseta iti afecteaza frumusetea parului

7 November 2016 // Categoria:

V-ati fi gandit vreodata ca felul in care purtati poseta va poate afecta podoaba capilara?

Jurnalista de moda Lisa DeSantis a facut o marturisire incredibila pentru site-ul health.com, acolo unde lucreaza ca editorialist. Ea spune ca o vizita recenta la un salon de coafura din New York i-a schimbat pur si simplu viata.

“In acea zi am incercat un stilist nou – Francis Catanese de la Art and Autonomy din New York. Totul a decurs normal pana la un punct: mi-a spalat parul, dupa care m-am asezat in fata oglinzii. Atunci, Catanese, in timp ce isi plimba degetele prin parul meu, m-a intrebat: porti poseta pe umarul stang?

Am fost surprinsa de intrebare. Imediat mi-au trecut prin cap o mie de motive pentru care sa ma fi intrebat lucrul asta. Primul lucru la care m-am gandit a fost ca poseta mea grea mi-a afectat pozitia pe scaun.

– Da, de ce?

– Stiam asta, pentru ca ai mai putin par pe partea aceea. Crede-ma, am vazut cazuri mult mai grave decat al tau, insa clar e o diferenta si la tine

Am fost socata. Nu m-am gandit niciodata ca un lucru pe care-l fac zilnic imi poate distruge parul.

Unii oameni au mai putin par pe o parte decat pe cealalta. Atunci cand porti o geanta doar pe o parte, bareta acesteia ajunge intotdeauna sa atinga suvitele pe care fie le smulge cu totul, fie le rupe de la jumatate, slabind foliculii”, a povestit DeSantis in health.com.

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE