Cum te poate ajuta un smartwatch sa faci sport eficient

17

Te-ai hotarat sa te apuci de sport, dar nu vrei sa faci asta dupa ureche. Esti un om serios si responsabil, perfect constient de importanta miscarii in viata ta. Asadar, nu te vei zgarci la investitie in echipament de calitate. Daca acum 10 ani, asta presupunea un trenning si niste tenisi comozi, astazi exista sute de modele de incaltari cu diferite scopuri, tone de materiale care mai weatherproof sau mai aerodinamice decat altele, plus ca exista si tehnologie care iti vine in ajutor.

Exista variante de aplicatii si de monitorizare a progresului fizic si pentru telefon, insa, daca vrei sa fii un profesionist si sa te tii serios de treaba, ai cocheta cu ideea de a cumpara un smartwatch, pe care il poti usor conecta la telefonul tau. Iata cum te poate ajuta un smartwatch, ca sa beneficiezi la maxim de workout-ul tau.

Sincronizarea cu aplicatia de pe telefon, unde poti introduce datele tale personale: Ce inaltime ai? Care e greutatea ta? Esti femeie, barbat? Astfel, poti urmari cu precizie progresul tau, ca sa iti analizezi evolutia. De asemenea, iti poti seta o anumita tinta: de greutate, de kilometri alergati etc.

Monitorizarea GPS : poti stabili un traseu sau poti urmari traseele altora sau poti face un plan de perspective, ca sa shcimbi peisajul.

Adaptarea nevoilor: nu toata lumea vrea sa alerge pe banda sau sa pedaleze prin parc. Exista aplicatii cu tips&tricks pentru cei care ridica greutati, joaca basket, tenis, pentru a crea un program potrivit nevoilor specifice.

Evidenta aportului caloric si consumului caloric in timpul exercitiului – tot prin intermediul unei aplicatii. Exista posibilitatea de a scana alimentele pe care le mananci pentru a le introduce in aplicatie sau de a alege dintr-o baza de date cu peste 5 milioane de optiuni.

Monitorizarea pulsului – aceasta functie este de mare ajutor pentru optimizarea exercitiului fizic. Pastrarea pulsului intre anumite valori a fost dovedita a fi mai eficienta atunci cand vrei sa pierzi din greutate, de exemplu. Sau, pentru cei care au anumite probleme cardiace sau pentru cei care doresc sa obtina o rezistenta fizica specifica, aceasta monitorizare live e de real folos.

Comentarii