Cum sa-ti incarci mobilul… fara priza

4 January 2017 // Categoria:

Pe toti ne enerveaza faptul ca bateria telefonului mobil tine din ce in ce mai putin. Suntem nevoiti sa avem mereu la noi incarcatorul sau o baterie externa si ne incarcam gadgeturile de mai multe ori pe zi.

Producatorii s-au gandit si la o situatie inedita: sa zicem ca esti pe plaja si ti se descarca si bateria externa. Iata solutia propusa de ei: bateria solara. Un model de de 30.000 mAh te ajuta sa iti incarci mobilul, fara grija, de  3-4 ori.

Exista doua posibilitati de incarcare a acestei baterii mobile: fie prin expunere la soare, fie conectata la o priza. Suprafata solara de care dispune ajuta aparatul sa inceapa incarcarea ori de cate ori sesizeaza lumina puternica a zilei. Cand incarcarea solara se produce, vei vedea luminitele albastre laterale cum se aprind succesiv.

$_57dsfevrgfvgr
Asa arata bateriile solare anti-ploaie, bune pentru drumetii

Exista si modele anti-ploaie, ideale pentru drumetiile montane. De obicei sunt anti-soc, avand un manson de cauciuc care evita deteriorarea lor in caz de izbire si un carlig, ca sa poata fi agatate mereu de rucsac, purtarea in exterior facilitand contactul permanent cu soarele si, implicit, incarcarea automata.

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE