Cum sa ii arati unei tipe ca ai intentii serioase

41

Personalitatea acestei tipe te-a cucerit din prima, iar intentiile tale sunt dintre cele mai serioase. Nu te gandesti neaparat la insuratoare, dar ai vrea cu siguranta sa o cunosti mai bine, sa vezi daca va potriviti cu adevarat, sa petreci cateva concedii alaturi de ea.

Nu te intalni cu alte tipe

Atunci cand vrei ca o relatie sa fie catalogata drept serioasa, e important sa tii la exclusivitate. Gata, nu te mai vezi cu alte tipe in paralel, nu pastrezi legaturi pe facebook, nu flirtezi nici macar cu ospatarita la restaurant. Serios inseamna serios si incepi de la baza.

Cere-i parerea

Pune intrebari si tine cont de raspunsurile primite. Nu, ”vrei sa fii sotia mea” nu e una dintre intrebarile pe care le i le pui unei tipe la a treia intalnire, oricat de mult ti-ar placea de ea. Insa a cere sfatul cuiva intotdeauna este flatant pentru acea persoana. Plus, intr-o relatie sanatoase intotdeauna vei actiona intr-un comun acord cu partenerul.

Tine minte numele colegilor si prietenilor ei

E semn ca o asculti ce-ti povesteste. Si ca iti pasa, ceea ce e foarte important. Pune-ti telefonul pe silent daca poti si nu iti verifica nici contul de facebook in timp ce sunteti impreuna. Vei face impresie foarte buna pe termen lung cu acest comportament. Si, sa fim seriosi, o relatie adevarata se traieste in doi, nu pe facebook.

Imbratiseaz-o si sarut-o pe frunte

Sau pe obraji. Si pe ochi. Fara tenta sexuala evidenta, ci cu intentii pure de iubire. Lasa gesturile tale sa spuna mai mult decat cuvintele. O tipa in care vrei sa investesti energie si timp nu e una care se lasa impresionata de soapte fierbinti in miez de noapte.

Prezint-o prietenilor tai

Statutul pe care i-l oferi tipei tale in societate spune multe despre intentiile tale cu ea. Iar atunci cand decizi sa o prezinti celor mai buni prieteni ai tai, e ca si cum ai face o afirmatie: Baieti, chiar îmi place de tipa asta. O sa stie si ea, iti garantam.

Comentarii