Celebrul nutritionist, Dr. Douglas Graham, unul dintre parintii miscarii raw moderne, vine in Romania! (P)

16 May 2017 // Categoria: /

Dr. Douglas Graham, unul dintre parintii miscarii moderne raw, atlet de-o viata, mentor al sportivilor de clasa mondiala si al antrenorilor din intreaga lume, autor a numeroase carti de succes despre sanatate si alimentatie gazduieste pe 20 mai, la British School of Bucharest,  intre 10:00 – 18:00 un workshop dedicat stilului de viata sanatos, nutritiei echilibrate si sportului sustinut. Poti participa si tu la acest evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports si lasa-ti datele aiciEste gratuit!

Am inceput sa fac modificari in dieta de cand eram copil. A fi sanatos si fericit este mult mai usor decat sa fii bolnav si obosit. Am aflat ca sunt responsabil pentru propria mea sanatate. Am invatat ca alegerea alimentelor si a unui stil de viata sanatosface parte din sanatatea mea mentala. Am aflat ca exista intotdeauna consecinte. Cand vine vorba despre programul meu, mi-am dorit sa fiu capabil sa fiu sanatos, apt fizic si activ si, in acelasi timp, perfect fericit mancand dieta aleasa, astfel incat sa nu fiu tentat sa ma abat de la program. Am realizat toate acestea si multe altele“, sustine dr. Douglas Graham.

AndraOnline.ro este partener media la acest eveniment  pentru ca sustine stilul de viata sanatos. Asa ca, te incurajam si pe tine sa te inregistrezi pentru a te pune la punct cu cele mai sanatoase metode de nutritie si cele mai fun activitati sportive in cadrul evenimentului Back to Natural. Nutrition and Sports. 

 

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE