Ce repede trece timpul! Eva implineste doi ani. Iata ce urari emotionante ii fac Andra si Catalin!

51

Mare bucurie, mare! Eva Ioana Maria implineste azi doi ani! Micutei i s-au pregatit surprize si David abia asteapta sa se distreze la petrecera aniversara pregatita in detaliu de Andra si de Catalin. De la eveniment nu vor lipsi familia si prietenii aproapiati. Tortul va fi unul special, desigur, iar Andra i-a pregatit Evei si micutilor invitati la petrecere un loc special de joaca si multe dulciuri pe placul lor.

„Eva, ingerul meu, te iubesc enorm. Spun asta mereu, stiu pentru ca iubirea pe care ti-o port nu are limite. Vreau sa-ti multumesc pentru clipele minunate pe care mi le daruiesti cu atata gingasie si dragoste. La multi ani cu multa fericire si sanatate, Eva Ioana Maria!”, i-a urat Andra cu bucurie.

„La multi ani, Eva! Sa fii sanatoasa si sa ramai la fel de iubareata ca si pana acum. In fiecare zi ne inveti sa traim frumos, sa zambim si sa pretuim fiecare clipa. Te iubim enorm, minune dulce!”, i-a urat Catalin emotionat.

Eva Maria Ioana s-a nascut pe 23 iulie 2015, la Bucuresti. Andra si Catalin Maruta formeaza unul din cele mai apreciate cupluri din industria showbiz-ului autohton. Cei doi mai au un baietel pe nume David, si nu este exclus ca, la un moment dat, familia sa devina mai numeroasa. Urmareste video-ul de mai jos si afla parerea Andrei legata de posibilitatea de a face al treilea copil.

Comentarii