Astazi sarbatorim Ziua Universala a Iei!

24 June 2017 // Categoria:

Daca e 24 iunie, atunci sarbatorim cu mic, cu mare, Ziua Universala a Iei! Si Andra cinsteste cu drag aceasta zi! Cum altfel decat imbracata in ie? Artista din Ardeal iubeste folclorul si nu rateaza nicio ocazie ca sa-l promoveze in randul fanilor. Dovada clara sunt toate momentele artistice populare pe care le sustine intotdeauna cu multa daruire, pregatire si talent.

Acasa, artista se bucura de o mini-colectie de ii inflorate foarte frumoase, Andrei placandu-i in egala masura cele reinterpetate de designeri, cat si cele autohtone din materiale naturale brodate manual in fir colorat si cu ciucuri.

Ziua Universala a iei este un eveniment lansat de comunitatea online “La Blouse Roumaine”. Initiativa a luat nastere pe 21 ianuarie 2013. Inca de atunci membrii comunitatii au promovat ia – bluza traditionala romaneasca –  sub conceptul de brand romanesc cu o puternica simbolistica traditionala. Succesul nu a intarziat sa apara, iar pe 24 iunie 2013, odata cu sarbatoarea de Sanziene, s-a celebrat prima Zi Universala a Iei. La scurt timp, initiativa a luat o amploare extraordinara, Ziua Universala a Iei fiind sarbatorita in peste 50 de tari.

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE