Andra va canta la ProFM on Top, singurul concert pe acoperisul casei Poporului

6

Andra se pregateste pentru super concertul ProFM on Top din 15 iunie sustinut pe acoperisul Casei Poporului.  Artista promite fanilor un show la superlativ in cadrul unei atmosfere de exceptie alaturi de invitati speciali precum Lidia Buble, Adi Sina, Ami, Whats Up, Shift si Cabron!

Scena, un adevarat catwalk al talentelor si vocilor exceptionale, va fi animata de pleiade de lumini si de cel mai bun sound. Artistii vor canta live in fata a 300 de fani norocosi care au castigat prin tragere la sorti o invitatie la cel mai asteptat eveniment al momentului (pentru acces, participantii s-au inscris pana pe 8 iunie la concursul organizat pe www.profm.ro).

„Voi fi in aer! Pe 15 iunie sunt la ProFM on Top, singurul concert pe Casa Poporulu! Vin cu prietenii mei, invitati super cool!”, nu a ezitat sa posteze Andra pe retelele de socializare inca din luna mai.

Si ce daca nu ai avut norocul sa castigi acces la concert?! O poti urmari live pe Andra si de la inaltimea canapelei tale 🙂 E simplu! Dai pe UTV sau intri pe facebook ProFM Romania, incepand cu 19:00.

Concertul ProFM on Top se afla la a treia editie si este realizat cu spijinul Camerei Deputatilor.

Comentarii