Andra repetă performanța cu AIEVEA! 3 zile de Sala Palatului cu casa închisă!

28

“Aievea”, spectacolul Andrei la Sala Palatului, este cel mai așteptat eveniment artistic al anului. O confirmă vânzările: cu numai câteva​ zile înainte de a susține primul spectacol, s-au epuizat ultimele bilete disponibile.

Mii de oameni au fost alături de Andra și la spectacolul de debut la Sala Palatului

Ca și anul trecut, când Andra a ​debutat la Sala Palatului cu “Iubirea schimbă tot” și a fost primul artist român care la primul astfel de show a umplut până la refuz locația trei zile consecutive, artista își menține cota imensă de popularitate.

Andra: “Le mulțumesc fanilor care își petrec weekendul de Dragobete cu mine!”

“Le mulțumesc fanilor care își petrec weekendul de Dragobete cu mine! Sunt fericită să știu că mulți dintre ei m-au văzut și anul trecut, fie chiar la Sala Palatului, fie la televizor, de Paști, când spectacolul a fost difuzat pe ProTV, și s-au convins că merită să cumpere bilete. Repet în fiecare zi, mă simt într-o formă grozavă, o să dau tot ce pot pe scenă! Va fi o experiență minunată pentru cei din sală.”

Andra, cele mai ambițioase producții la Sala Palatului

Producătorii showului, Andra Records și Arena Events, se mândresc și anul acesta cu o producție foarte complexă. Investiția este mare pentru ca spectatorii să se simtă ca la un concert de nivel internațional. Anul trecut, ei au reconstruit practic scena cu panouri imense de LED, cu echipament care a încăput în 14 camioane de 7,5t, iar sunetul era de cea mai înaltă calitate posibilă, mixat cu aparatura cea mai performantă. Și anul acesta producția va impresiona cu siguranță persoanele care se vor afla în sală.

Echipa care a schimbat tot

Andra a ales să lucreze la “Aievea” cu același regizor ca și anul trecut, Adrian Batista, și aceiași producători muzicali, Șerban Cazan și Marius Pop, de la Hahaha Production.

“Am fost foarte mulțumită de felul în care am colaborat anul trecut și am realizat întregul concept și sound al show-ului, așa că a venit de la sine discuția despre AIEVEA. Multe persoane din echipa de anul acesta au fost implicate și anul trecut în producție. Cred că se va vedea pe scenă că cei care au făcut show-ul au comunicat foarte bine“, a declarat Andra.

andra sold out 2

ANDRA

Andra are o carieră muzicală de 18 ani și a lansat până acum 13 albume, pe cel din urmă chiar la primul ei spectacol de la Sala Palatului, în 2017.

Andra face parte din două dintre cele mai iubite și mai urmărite formate de televiziune, Românii au talent și Vocea României Junior. Este unul din cei mai urmăriți artiști pe rețelele de socializare, având 3,49 milioane fani pe Facebook și 1,1 milioane pe Instagram. De asemenea, pe Youtube, unde a depășit numărul de un milion de abonați, ea a reușit performanțe uriașe, cum ar fi să aibă cel mai urmărit videoclip din România în primele 24h de la lansare. “Without you” a avut în prima zi 2,4 milioane de vizualizări, iar până acum 12

​6​ milioane. Single-ul “Semne” a fost un nou succes: clipul a fost timp de 10 zile pe primul loc in Top Trending pe Youtube. De asemenea, cel mai recent videoclip, “Nu doar de ziua ta”, o colaborare cu trupa Voltaj, a însumat într-o lună de la lansare 10 milioane de vizualizări pe Youtube. Mesajul social puternic a fost foarte bine primit de public, iar piesa a fost interpretată într-o maniera specială pe scena Ateneului Român, în cadrul concertului caritabil “Andra For Hope”. Evenimentul a fost transmis pe ProTV pe 23 decembrie și a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. De asemenea, pe Youtube, “Andra For Hope” a înregistrat aproape 700 de mii de vizualizări și a fost în Top Trending Videos, o premieră pentru un artist român, fiind un material video cu o lungime de mai mult de o oră.

Comentarii