Andra lanseaza un concurs pe reteaua sociala Musical.ly

26

Andra isi promovează single-ul “Mi-ai luat mintile” printr-o campanie inedita pe reaeaua sociala Musical.ly.

Începând de pe 25 august, ora 9:00, timp de 72 de ore, fanii au ocazia sa creeze si sa posteze in retea videouri cu piesa “Mi-ai luat mintile”, folosind hashtag-ul #singwithandra.

5 dintre inscrieri vor fi premiate cu un CD cu autograf si un tricou din Andra Shop. Castigatorii vor fi anuntati de artista intr-un live pe Musical.ly.

Single-ul “Mi-ai luat mintile” lansat pe 4 august este in ascensiune rapida in topurile din Romania, iar clipul a inregistrat milioane de vizualizari din.primele zile de la publicare pe Youtube. Compusa de catre Marius Moga, piesa este o coproductie Andra Records/MediaPro Music.

Despre Musical.ly
Aplicatia permite realizarea de clipuri de 15 secunde pana la un minut, cu filtre, coloana sonora si multe efecte video. Peste 200 de milioane de persoane din toata lumea folosesc reteaua in acest moment, potrivit Forbes, desi au trecut mai puțin de 3 ani de la lansarea ei. Fondatorii ei sunt din China si si-au propus întai sa faca o platforma cu continut educativ, clipuri care ajuta la învațare, dar pana la urma au ajuns la aceasta varianta care a cucerit tinerii. Printre utilizatorii faimosi ai Musical.ly se numara Ariana Grade, Jason Derulo, Shakira si Selena Gomez.

Despre Andra
Una dintre cele mai iubite artiste din Romania, Andra a lansat pana acum 13 albume în cei 17 ani de carieră. Ea deține Discuri de Diamant, Platina, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice din trecut. De asemenea, are în portofoliu numeroase premii pentru vocea si perfromanțele ei, printre care “Cea mai buna solista”, “Cea mai buna voce feminina”, “Cel mai iubit artist”, dar si multe altele.

 

Comentarii