Andra a facut un super anunt pe pagina ei de facebook. Iata ce cadou le face fanilor de Paste!

12 April 2017 // Categoria:

Andra te invita duminica, in ziua de Paste sa retraiesti alaturi de ea emotia celor trei concerte fenomen “Iubirea Schimba Tot”, unice in Romania, sustinute in fata a mii de fani, la Sala Palatului, in luna februarie.

Pro TV va difuza la ora 13:30 intregul film al concertului, cu imagini in premiera si informatii inedite din culise, care vor aduce emotia si experienta incredibila a concertului in sufletul fanilor si nu numai. Urmareste si tu materialul si vei avea ocazia sa o suprinzi pe Andra asa cum n-ai mai vazut-o pana acum: emotionata si vulnerabila (vei fi impresionat de marturisirile legate de viata muzicala pe care le face), desi pe scena este intotdeauna o artista desavarsita si cu multa stapanire de sine. De asemenea, vei putea vedea ce marturisiri fac familia Andrei, intreg staff-ul si invitatii surpriza precum What’s Up, Smiley, Pepe, Monica Anghel si Cabron legat de show-ul “Iubirea Schimba Tot”.

Sunt fericita! Petrecem Pastele impreuna! Duminica, de la 13:30, cand sunteti in jurul mesei cu familia, va invit pe Pro TV ca sa urmariti concertul “Iubirea Schimba Tot” de la Sala Palatului. Veti asculta muzica buna si veti vedea momente de culise surprinzatoare. Ma bucur sa fim impreuna intr-o zi atat de speciala, incarcata cu emotie si iubire. Ne vedem duminica!” a adaugat extrem de fericita Andra.

#IubireaSchimbaTot #AndraSchimbaTot #SalaPalatului

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE