Andra, cel mai premiat artist din istoria Media Music Awards

62
Andra Premii
Andra a câștigat 3 premii la Media Music Awards 2017

Andra a primit 3 premii în cadrul Galei Media Music Awards 2017, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV, rămânând singurul artist premiat la toate cele 6 ediții ale acestui eveniment și deținătoarea a cele mai multe premii, 16 în total.

Artista a urcat aseară pe scenă în aplauzele miilor de spectatori veniți să își vadă artiștii preferați și a ridicat premiile:

  • Most Wanted Arstist – Cel mai cerut artist
  • Fans Like Award – Cel mai iubit artist
  • Parklake Award – Premiul Sponsorului

“Aș vrea să mulțumesc în primul rând fanilor mei, celor care îmi ascultă muzica, o cer la radio și îmi trimit mereu mesaje. Datorită lor sunt eu, Andra.”, a declarat artista.

Andra a purtat o creație a Cristinei Săvulescu
Andra a purtat o creație a Cristinei Săvulescu

Ea a strălucit pe într-o creație Cristina Săvulescu, iar pentru recital s-a schimbat într-o ținută de la PNK Casual.

andra mma2017 recital 3

Artista a reușit performanța de a fi laureată la toate edițiile acestei gale, încă de la lansarea ei în 2012, de patru ori primind trofeul Fans Like Award (2014, 2015, 2016, 2017), comunitatea artistei fiind una dintre cele mai active, iar fanii ei ieșind în evidență pe rețelele ei de socializare, dar și la toate concertele ei unde vin în număr mare ca să o susțină. De asemenea, este singura artistă din România care deține trei trofee cu distincția Best Female / Cea mai bună artistă (2013, 2014, 2016).

Până în prezent, Andra a lansat 13 albume și deține mai multe recorduri pentru succesul lansărilor pieselor ei pe Youtube. Acum două luni, frumoasa artista a lansat “Mi-ai luat mințile” (feat. Pacha Man), videoclip ce a adunat deja 19,5 milioane de vizualizări pe YouTube, iar “Între noi nu mai e nimic” – Freestay feat. Andra, lansat acum 4 zile, este în ascensiune fulminantă, înregistrând 2,8 mlioane de vizualizări.

Gala Media Music Awards s-a desfășurat aseară la București, în ParkLake Shopping Mall, unde peste 30 de artiști au susținut recitaluri. Evenimentul a fost prezentat de Alina Eremia și Dorian Popa și a adunat peste 10.000 de spectatori în aer liber.

Comentarii